Haberler

ATM'de Sara Krizi Geçiren Adamın Parasını ve Telefonunu Çaldı

Güncelleme:

Denizli'de para yatırmak için gittiği ATM'de sara krizine girerek yere düşüp baygınlık geçiren Salih Gümüşer'in yanına yaklaşan bir kişi, 1000 lira ile cep telefonunu çalıp kaçtı.

Denizli'de para yatırmak için gittiği PTT'nin ATM'sinde sara krizine girerek yere düşüp baygınlık geçiren 52 yaşındaki Salih Gümüşer'in yanına yaklaşan bir kişi, yardım etmek yerine elinden düşürdüğü 1000 lira ile cep telefonunu alıp kayıplara karıştı. ATM'nin güvenlik kamerası tarafından o anlar anbean kaydedildi.

BAYGINLIK GEÇİRİNCE PARASI VE TELEFONU YERE DÜŞTÜ

Olay, geçen çarşamba günü saat 22.00 sıralarında, Çınar PTT Şubesi önündeki ATM'de yaşandı. Salih Gümüşer, yakınına para göndermek için PTT Çınar Şubesi önündeki ATM'ye gitti. Elinde yakınına göndereceği 1000 lira ve cep telefonuyla ATM önünde beklerken aniden sara krizi tutan Gümüşer, baygınlık geçirdi. Elindeki para ve telefonu ise ATM'nin önüne düştü.

YARDIM ETMEK YERİNE HIRSIZLIK YAPTI

Gümüşer'in yere düştüğünü görüp, yardım etme bahanesiyle yaklaşan bir kişi de yerdeki 1000 lirayla telefonu alıp olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra kendine gelen Gümüşer, parası ve telefonunun olmadığını görünce polise giderek şikayetçi oldu. O anlar ise ATM'nin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis, insanlık ölmüş dedirten o kişinin kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Denizli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

alp:

bu rezil adamı polis lütfenn bulsun ve cezasını versin. yazıklar olsun yaaa

35
0
yanıtYanıtla
AslanMobil-IOS:

Mpslüman ülkeyiz ya müslüman diye oy veiyoruz yakisiz bize böyle seyler lafta müslüman icratda dünyada en ückagitci halkiz tabiki almanyada cüzdani kaybrttim icinde 1200€ vardi getirip verdiler nede olsa onlar gavur lafta

10
13
yanıtYanıtla
misafir:

işte bu anlayışınız kesın akp lidır

7
11
yanıtYanıtla
sema dumluMobil-ANDROID:

yazıklar olsun ikinci sınıfa giden çocuk kadar olmasın parayı buluyor banka kapısının altından atiyo çocuğun yanina gitte sana insanlık dersi versin hasta bi adamın parasını yemek nasıl bir insanlık

15
0
yanıtYanıtla
Oğuzhan ErenMobil-IOS:

Yazık günah ya :(

8
0
yanıtYanıtla
Konyaspor:

paraları sıfırlamış resmen. . tanıdık geldi bir yerden. .

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title