Haberler

Denizli Hastanelerin Kalitesi Artıyor

Sağlık Bakanlığı Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından Denizli’deki hastanelerde yapılan kalite değerlendirme puanları açıklandı.

Sağlık Bakanlığı Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından Denizli'deki hastanelerde yapılan kalite değerlendirme puanları açıklandı. Denizli Kamu Hastaneleri'ne bağlı sağlık tesisleri, kalite değerlendirmelerinde önceki yıllara oranla kalite puanlarını yükseltti.

Sağlık Bakanlığı Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından Denizli'deki hastanelerde yapılan kalite değerlendirme puanları açıklandı. Kalite değerlendirmelerinde, Denizli Devlet Hastanesi 99, Servergazi Devlet Hastanesi 98, Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 98, Tavas Devlet Hastanesi 98 Sarayköy Devlet Hastanesi 97, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi 96, Çameli Devlet Hastanesi 89, Çal Devlet Hastanesi 89, Honaz Devlet Hastanesi 86, Kale Devlet Hastanesi 64 puan aldı.

2013 yılı kalite değerlendirme denetimlerinden geçen Birliğe bağlı sağlık tesislerinin, geçen yıllara oranla başarılı bir performans ortaya koyarak, yüksek puanlar aldıklarını dile getiren Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, bundan sonra da verilen sağlık hizmetlerinde en yüksek kalite ve en çok hasta memnuniyetini dikkate alacaklarını belirtti. Acar, "Alınan bu kalite değerlendirme puanlarında, sağlık tesislerimizde çalışan temizlik personelinden hemşiresine, doktoruna ve yöneticilerine kadar tüm personelimizin emeği vardır. Sağlık, hayati önem taşıyan hizmetlerin verildiği bir alandır. Dolayısıyla bu alanda tıbbi hizmeti tam ve eksiksiz vermek çok önemli. Fakat bunun yanında, verilen hizmetin kalitesi, tıbbi hizmetlerin yanı sıra hasta ve hasta yakınlarının sağlık tesislerinden memnuniyeti de bizim için önemli konular. Görüyoruz ki yapılan 2013 yılı kalite denetimlerinde sağlık tesislerimizin kalite puanları önceki yıllara oranla artan düzeyde seyrediyor. Birlik olarak bundan büyük mutluluk duyduk" dedi.

Öncelikli hedeflerinin sağlık tesislerinde hasta memnuniyeti ve kaliteli hizmeti arttırmak olduğunu belirten Acar, aynı hedef doğrultusunda yeni uygulamalarla memnuniyeti ve kaliteyi daha da yukarı seviyelere taşımaya çalışacaklarını ifade etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Servergazi Osman Acar Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title