Haberler

Denizli'den Kısa Kısa

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının maneviyatı en yüksek şekilde yaşayacağını kaydetti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının maneviyatı en yüksek şekilde yaşayacağını kaydetti.

Zolan, Ramazan ayı nedeniyle yayımladığı mesajda, huzurun, rahmetin, bereketin ve kardeşliğin pekişeceği bir Ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Dünyadaki tüm acıların Ramazan vesilesi ile son bulmasını temenni eden Zolan, şunları ifade etti:

"Maneviyatın ve kardeşliğin yüksek olduğu, zengin ile fakirin aynı sofraya oturup aynı ekmeği paylaştığı ramazan ayı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Denizli'mizde en güzel şekilde yaşanacaktır. Denizlimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayını maneviyatı en yüksek şekilde yaşayacak. Bunun için Ramazan ayı boyunca mahalle iftarlarında vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşup ekmeğimizi paylaşacağız. Rabbim hepimize nefsimizi terbiye ettiğimiz, feyz dolu oruçları tutmayı nasip etsin. Bu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın ramazanını kutluyor, ülkemizde ve tüm İslam aleminde barış, huzur ve mutluluğa vesile olmasını temenni ediyorum."

"Ramazan'da dostluk, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duyguları pekişiyor"

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da, Ramazan ayının dostluk, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının pekiştiği bir ay olduğunu belirterek, bu ayın yaydığı maneviyatın birlik, beraberlik, hoşgörü ve huzur ortamına katkı sağlayacağını dile getirdi.

On bir ayın sultanı olarak kabul edilen Ramazan ayında hataların affedilip yardımlar yapıldığını ve kucaklaşmalar yaşandığını vurgulayan Subaşıoğlu, "İbadetin ve sabrın ayı olan Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tüm bereketleri ve güzellikleri içinde barındıran Ramazan ayının aziz milletimize, Denizli ve Merkezefendimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah'tan dilerim." dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise Müslüman aleminin büyük bir özlemle beklediği Ramazan-ı Şerif'in tüm bereketi ile yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirdiğini belirterek, "İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de ihtiyaç sahiplerinin halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bu ay, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zamandır." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA / Politika

Muhammet Subaşıoğlu Osman Zolan Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title