Haberler

Denizli'deki Et ve Balık Kurumu Kombinası'nda Trafo Yangını

Denizli'deki Et ve Balık Kurumu Kombinası'nda trafo yangını TARIM, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Denizli'deki Et ve Balık Kurumu Kombinasında, elektrik trafosundan yangın çıktı.

Denizli'deki Et ve Balık Kurumu Kombinası'nda trafo yangını

TARIM, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Denizli'deki Et ve Balık Kurumu Kombinasında, elektrik trafosundan yangın çıktı. Yoğun duman kombinayı sararken, çalışanlar dışarıya çıkarıldı. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında dumandan etkilenen iki kişiye, olay yerindeki ambulansta oksijen tedavisi uygulandı. Geçen Mart ayında Denizli'nin Eskihisar Mahallesi'nde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle açılan Et ve Balık Kurumu Kombinası'nda, bugün saat 18.00 sıralarında, elektrik trafosundan yangın çıktı. Trafonun aşırı yüklenmesi sonucu çıktığı sanılan yangında, kombinayı yoğun duman sardı. Çalışanlar önlem amaçlı dışarı çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekibi gönderildi. İtfaiye ekipleri, gaz maskeleriyle trafoya girip yangını söndürdü. Dumandan etkilenen iki kişiye, olay yerindeki ambulansta oksijen tedavisi uygulandı. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title