Haberler

Denizli'de Yine Horoz Dövüşü Baskını

Denizli'de, Denizli Horozları ve Kanatlı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği adı altında horoz dövüşü yaptırıldığı belirtilen bir yere polis tarafından düzenlenen operasyonda 71 kişi gözaltına alındı.

Denizli'de, Denizli Horozları ve Kanatlı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği adı altında horoz dövüşü yaptırıldığı belirtilen bir yere polis tarafından düzenlenen operasyonda 71 kişi gözaltına alındı.

Denizli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine Bakırlı Mahallesi 2491 Sokak'ta horoz dövüştürülen yere baskın yaptı. Kapıyı koçbaşıyla kıran polis ekipleri, içeriye girdiklerinde daha önceki baskınlardaki manzarayla karşılaştı. Tribünlerde çok sayıda kişinin oturduğu, ortadaki ringde de horozların dövüştürüldükleri görüldü. Horoz dövüştürenler karşılarında polisi görünce şaşkına döndü. Yüzleri ve vücutları dövüştürülmekten dolayı kanlar içinde kalan horozlar, polis tarafından kurtarıldı. Kimlikleri toplanan 70 kişi, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kumar oynamak ve hayvanlara kötü muamele yapmaktan haklarında işlem yapılan 70 kişi savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. Horoz dövüşlerinin yapılması için yer sağlayan ve Denizli Horozları ve Kanatlı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı olan C.C. (Cemil Çelik) de gözaltına alındı. C.C. hayvanlara işkence yapmak, kumar oynatmak ve ve yer sağlamak suçlarından bugün adliyeye sevk edildi. Polis, tarafından tek tek otobüslere bindirilen horoz dövüştüren ve dövüşler üzerine bahis oynayan kişiler, polislere tepki gösterdi. Horoz dövüşlerinin yasak olmaması gerektiğini, bunun tutkunu olduklarını ifade eden zanlılar, federasyon kurulmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title