Haberler

Denizli'de Yaşlı Çifti Fena Halde Darp Ettiler!

Güncelleme:

Çameli ilçesinde yaşayan yaşlı çift, kar maskeli ve silahlı kişilerce darp edildi. Yaşlı çifti tehdit eden zanlılar, evdeki para ve altınları alıp kaçtı.

Denizli'nin Çameli ilçesi Kirazlıyayla Mahallesi'nde oturan işçi emeklisi 81 yaşındaki Mustafa Erbay ile eşi 80 yaşındaki Fatma Erbay'ın evine gelen kar maskeli, silahlı iki kişi, çiftten paralarını vermelerini istedi.

DARP ETTİLER, ELLERİNİ BAĞLAYIP ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİLER

Paraları olmadığını söylemeleri üzerine çifti darp edip, ellerini arkadan bağlayan zanlılar, dışarı ses çıkmaması için odanın penceresini battaniye ile kapattı.

Yaşlı çifti, yere benzin dökerek evi yakmak ve silahla öldürmekle tehdit eden zanlılar, evdeki para ve ziynet eşyalarını alıp kaçtı.

YAŞLI ÇİFT, HASTANEYE KALDIRILDI

Kendi imkanlarıyla kurtulan Mustafa Erbay, olayı yaklaşık 800 metre mesafedeki komşularına haber verdi. Bunun üzerine yaşlı çift, ambulansla Çameli Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedavinin ardından taburcu edilen yaşlı çift, jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

Mustafa Erbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evlerine gelen kar maskeli iki kişinin, kendilerine silah doğrultup para istediğini, paraları olmadığını söylemeleri üzerine kendilerini darp edip yere yatırdıklarını ve ellerini arkadan bağladıklarını söyledi.

Erbay, zanlıların biriktirdikleri 50 bin lira ile 41 cumhuriyet altınını aldığını belirtti.



Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Erbay Denizli Çameli Güncel Haberler

500

Yorumlar (130)

suruçlu:

eli öpülesice dede ninemize bu çirkinliği yapanların Allah belasını versin. . . . unutmayalımki başımıza taş yağmıyorsa onların dualarındandır. . .

23
0
yanıtYanıtla
yelizmobilWeb@haberler.com:

Zihirle zikim olur insallah hayrini görmezler

21
2
yanıtYanıtla
KürtmobilWeb@haberler.com:

Eeeee türko lar her türlü sapıklık ta elinize su dökülmüyor maşallah

2
20
yanıtYanıtla
hakuna matata:

yaşadıklarına şükretsinler insanlar aç herşeye saldırıyor angolayı geçtik

4
17
yanıtYanıtla
kara:

bence bunu yapanları halka teslim etsinler insanmısınız ulan hayvan bile yapmaz şeref yoksunu adi köpekler

16
0
yanıtYanıtla
BARAN:

o yaşlı dedeyle nineye uzanann eleri ban werin kesmezsem namerdim aöama burada dikkat edilmesi gereken bir nokta war son zamanlarda türkiyenin batısında yaşlı insanlarımız ewlatlarının yanında değilde yanlız yaşamaya mecbur ediliyor neymiş efendim eşi istemiyormuş kadeş anan bab eşten önce gelir ben kürdüm annem we babam beniim yanımda yaşıyor 11 kardeşiz we hepimiz adeta annemize we babnmıza hastayız öl deseler ölürüz o yaşlı nine we dedeye silah çeken insanlar bak ben wanda yaşıyorum annem babam yanımda paralarının haddi hesabı yok gelinde alında görelim gelip alacak saldıracak gasp edecek gücünüz warsa tabiki beklerim sizi kıyma makinasına atar kıyma köpeklere yedirriz saldıramazsınız çünkü çocukları yanında o saldırıya maruz kalan dede we ninni çocukları en az o hırsızlaR KADAR SUÇLUDUR

15
0
yanıtYanıtla
batmane:

sıze bunu yapanların allah belasını versın acız herıfler

15
0
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

OYUNU KİME VERİRSEN VER KARDEŞİM.. AMA SAKİN CHP VE HDP BUNLARA OY VERME..BUNLAR HAİNLERE SAHİP CİKİYORLAR..VATAN İÇİN BAYRAK İÇİN.. DİNİMİZ KİTABİMİZ İÇİN.. ŞEHİTLER İÇİN MHP YADA AKP VER OYUNU..YOLUN AÇIK OLSUN.....

3
12
yanıtYanıtla
abidik gubidik:

ak. koyunlular bakıyorsunuz dimiii

1
13
yanıtYanıtla
cemil albarmobilWeb@haberler.com:

Hala idama karşı olanları anlamıyorum bu yaşlı insanlara yapılan hala yureklerinizi dağlamadıysa bir kenarda duşunun hala insanmısınız.bu aşağılıkların şehir meydanında asıp bir hafta sallanması şart idam cezasının mutlaka meclisten geçmesi lazım kim karşıysa oda bu yapılan vahşete ortaktır.boş laflar bizzleri tatmin etmiyor

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title