Haberler

Denizli'de Tiyatro Şöleni Sona Erdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği "31.Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali", Birol Tezcan’ın yönetmenliğini yaptığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği "3beş8 ve Diğer Şeyler" adlı oyun ile sona erdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "31.Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali", Birol Tezcan'ın yönetmenliğini yaptığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği "3beş8 ve Diğer Şeyler" adlı oyun ile sona erdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 1984 yılından beri kesintisiz olarak sürdürdüğü Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali,sona erdi. 16 Mayıs'ta başlayan tiyatro şöleni Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen "3beş8 ve Diğer Şeyler" oyunu ile son buldu. Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi'ndeki festivalin finaline, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, oyunun yönetmeni ve ünlü senarist Birol Tezcan ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan yaptığı konuşmada, 31 yıldır Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali'ni düzenlediklerini belirterek, festivale katılan tüm sanatçılara teşekkür etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title