Haberler

Denizli'de Ters Lale Şenliği Yapılacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez destek verdiği "7. Hayrettin Mahallesi Ters Lale Yayla Şenliği", 26 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ilk kez destek verdiği "7. Hayrettin Mahallesi Ters Lale Yayla Şenliği", 26 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Hayrettin Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenleyeceği, "7. Hayrettin Mahallesi Ters Lale Yayla Şenliği", 26 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. 12 Nisan Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle 26 Nisan Pazar günü düzenlenecek Bozkurt ilçesindeki "7. Hayrettin Mahallesi Ters Lale Yayla Şenliği"nin bu yıl ilk kez Denizli Büyükşehir Belediyesi desteği ile yapılacağı belirtildi.

Şenlikte, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Sanatçısı Hakan Eyiden ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Halk Dansları Topluluğu'nun sahne alacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hayrettin Mahallesi'nde yetiştirilen ters lalelerin Denizli ve Türkiye için büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi. Başkan Zolan, "Hayrettin Mahallesi'nde yetişen bu nadide çiçeği tüm Türkiye ve dünyaya tanıtmak için elimizden geleni yapacağız. Denizli'nin her değerine sahip çıktığımız gibi bu güzelliğe karşı da görevimizi yerine getireceğiz. Şenliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Türkiye Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title