Haberler

Denizli'de Raket Sporları Turnuvası Düzenlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi ücretsiz raket sporları kurslarına katılan sporcular için turnuva düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ücretsiz raket sporları kurslarına katılan sporcular için turnuva düzenledi.

Denizi Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz olarak düzenlediği raket sporları kurslarına katılan kursiyerler için turnuva düzenledi. Kursiyerlerin yoğun ilgi gösterdiği Raket Sporları Turnuvası, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sentetik Buz Pisti alanındaki spor tesislerinde gerçekleştirildi. Turnuvanın açılışını yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 7'den 70'e herkesin her istediği sporu yapabilmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Başkan Zolan, "Spor anlamında yapmış olduğumuz çağrıları kabul eden ve bu etkinliklere katılan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Spor bir yaşam biçimi ve hayatın ta kendisidir. Spor yapan kişinin kazandığı çok şey vardır. Spor yapan kişi ekip ruhu kazanır, disiplin kazanır, sağlıklı vücut, sağlıklı ruh kazanır, arkadaş kazanır. Onun ötesinde kaybettiğinde ayağa kalkmasını bilir ve başarmayı öğrenir. Hayatımızda var olan her şey sporda da vardır" dedi.

Spor denildiğinde ilk akla futbolun geldiğine dikkati çeken Başkan Zolan, "Futbol kitlesi çok geniş bir spor dalı. Ancak diğer alternatif branşları da aktif hale getirmeniz lazım. Şu anda Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 25'in üzerinde branşta eğitim veriyoruz. İstiyoruz ki her vatandaşımız, her gencimiz hangi sporu yapmak istiyorsa bahanesi olmadan istediği sporu yapabilsin. Biz imkanlar sunalım ve vatandaşlarımız bu imkanlardan faydalansın istedik" diye konuştu. Tenis, masa tenisi ve badminton eğitimlerinin verildiği raket sporları kurslarına bin 300 kişinin katıldığını kaydeden Başkan Zolan, kurslara ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Denizli'nin bugün ulaştığı noktaya hep birlikte geldiklerini belirten Başkan Zolan "Bulunduğumuz alan önceden toprak sahaydı. Bugün günlük sporların da yapılabildiği bir tesis haline getirdik. İçerisinde sentetik buz pistinin de yer aldığı çok amaçlı bir spor kompleksi meydana geldi. Amacımız sizin arzu ve taleplerinizi yerine getirebilmek. Biz onun için varız. Sağlıklı nesiller için, gelecek için, huzurlu ve mutlu vatandaşlarımızın olması için, Denizli'de yaşamaktan mutlu olan bir insan topluluğu oluşturabilmek ve herkesi kucaklayıp herkese aynı imkanı sunmak için varız" dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Zolan turnuvayı başlattı. Bir süre müsabakaları izleyen Başkan Zolan'ın sporcularla yaptığı maçlar renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Zolan ayrıca çekilen kura ile belirlenen 10 kişiye çeşitli hediyeler verdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osman Zolan Denizli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title