Haberler

Denizli'de Otobüs Markete Girdi: 2 Ölü

Güncelleme:

Denizli'de kontrolden çıkan belediye otobüsü bir markete girdi. İlk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı.

Denizli'de otomobille çarpışan belediye otobüsü kontrolden çıkıp marketin duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs şoförü ve yolculardan biri hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı.

MARKETİN DUVARINA ÇARPARAK DURABİLDİ

Fatih Hakyemez idaresindeki 20 BLD 92 plakalı Denizli Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşım otobüsü, Bursa Caddesi'nde karşı yönden gelen Yaşar Soyuçok (52) yönetimindeki 35 HB 4425 plakalı otomobile çarpışarak kontrolden çıktı ve yol kenarında bahçedeki ağaçları yıkıp marketin duvarına çarparak durabildi.

SOFÖR OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada şoför mahallinde sıkışan otobüs şoförü Hakyemez olay yerinde hayatını kaybederken, otobüste ve otomobilde bulunan 17 kişi yaralandı. Yaralılar 112 Acil Yardım ekiplerince çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Durumu ağır lan yolculardan biri kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

VATANDAŞLAR EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Kaza sırasında markete ait bahçede bulunan vatandaşlar ezilme tehlikesi atlattı. Hakyemez'in cesedi otopsi için Pamukklale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Trafik ekipleri kaza nedeniyle caddeyi bir süreliğine araç trafiğine kapattı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

mehmet:

Kafalar trilyon yorumcu arkadaşlarda.Biri sabotaj demiş biri insan beynini yönlendiren cihaz demiş.Ulan kım napsın senın otobusunu soforunu.Beyinlerimiz savaşsın diyeceğim ama malesef sizin silahsız oldugunuzu görmekteyim.Basit bir olay denetimsizlik!Belediye otobusunu kac km hıza cıkmıs kı ancak duvara carparak durabılıyor?Yandaş diye onune gelenı kamuya alırsan sonucu bu oluyor!

10
22
yanıtYanıtla
bilgin:

şimdi bir şey diyecem güleceksiniz bilmediğiniz için,insan beynini dışardan yönlendirebilen cihazlar var bu cihazları zaman zaman devletin en gizli kurumları test amaçlı kullanmaktadırlar,burada olanlar programın test aşamasında yaşananlardır

18
7
yanıtYanıtla
S.B.:

Ne oluyor bu otobüslere bugünlerde ..........hayatını kaybedenlere Allah''tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.........!!!

19
0
yanıtYanıtla
S.K:

NE KADAR TRAFİK CANAVARI YOBAZ ADAM VARSA DAHA EL ARABASINI SÜRMEYEN ADAMA SIFIR OTOBÜSLERİ VERİRLERSE OLCAĞI BU NOLCAK BAŞKA DAHA NE CANLAR YAKAR BU ÖKÜZLER

12
4
yanıtYanıtla
asdsfbilgic12@live.com:

edepsiz şöför ölmüş yorumunu kendine sakla

yanıt0
yanıt0
mühendisdsad.dsa@hotmail.com:

yobazlıkla alakası ne be araba sürmenin embesil

yanıt0
yanıt0
EMİR KILINÇ:

BU KADAR TESADÜF OLAMAZ,ÜST ÜSTE GELEN OTOBÜS KAZALARI VE ÖZELLİKLE''DE FRENİ TUTMADI İDDALARI ASLA TESADÜF DEĞİL KESİNLİKLE SABOTAJ İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK BİR DURUM.

5
7
yanıtYanıtla
KENYALI:

NE OLUYUR BU OTOBOSLARA BAŞKA İŞİMİZ GÜCÜMÜZ GALMADI ŞİMDİDE OTOBOSLARLAMI UĞRAŞACAĞAZ ÇIKARIRSIN BİR YASA BU OTOBOS ŞÖFERLERİ HERGÜN GONTURULA TABİ DUTULSUN ,ALLAH ALLAH BUNLAR YUKUSAM GAFALARI EYİMİ ÇIKIYIRLAR OTOBOSLARIN ÜÜSDÜNE NE OLIYIR NELER OLIYIR ORALARDA

5
3
yanıtYanıtla
ÖMER ARSLAN:

ARKADAŞLAR BU OTOBÜSLERİN KAZA YAPMASI NORMAL.ÇÜNKÜ ÇOK HIZLI GİDİYORLAR..SAATLİK OLDUĞU İÇİN SAAT YETİŞSİN DİYE HIZLI GİDİLİYOR.YETKİLİLER ZAMANA AYARLAMALARI LAZIM.TÜMÜNE GEÇMİŞ OLSUN

8
0
yanıtYanıtla
Muhsin HürriyetMuhu3@hotmail.com:

SADECE OTOBÜSLER DEĞİL,DOLMUŞLARDA ÇOK HIZLI GİDİYOR.......

yanıt0
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title