Haberler

Denizli'de Moda ve Tasarım Yarışması

Güncelleme:

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından Ekonomi Bakanlığı işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nın finali 27 Eylül'de yapılacak.

Başvuruların kabul edilmesi, değerlendirilmesi ile hazırlık ve organizasyon aşamalarının yaklaşık bir yıllık bir zaman dilimine yayıldığı yarışmada son haftaya gelindi. Denizli dışından katılımcıların da tasarımlarını gönderdiği yarışmada, finalistlerin belirlenmesinin ardından yoğun tempoda gerçekleşen çalışmalarla kıyafetler son halini aldı.

DENİB, Tasarım Yarışması'nda finalistlerin hazırladığı kıyafetleri, podyumda ünlü mankenler taşıyacak. 27 Eylül'de Denizli'de olacak mankenler arasında, Wilma Elles, Özge Ulusoy, Tuğba Melis Türk ve Ece Begüm Yücetan gibi tanınmış isimler yer alıyor. 10 finalistin toplam 40 tasarımını ünlü mankenler podyumda taşırken, dereceye girecek isimleri belirleyecek olan Jüride de moda ve tasarım dünyasının tanınmış isimleri yer alacak. Programın sunuculuğunu ise Özlem Yıldız yapacak.

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert genç tasarımcılara öncülük yapmak istediklerini belirterek, "Her yarışma, aynı zamanda heyecan demektir. Sona yaklaştıkça, DENİB ailesi olarak hepimizin yarışma heyecanını iyiden iyiye hissetmeye başladığımızı söylemeliyim öncelikle.Tasarım yarışmasını biz çok önemsiyoruz. Bu yarışma ile hem tekstil sektöründe moda ve tasarım ile gelen katma değerin altını çizmeyi, hem de yetenekli tasarımcılara fırsat tanımayı hedefliyoruz. Ekonomi Bakanlığı ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz yarışmada bunlar ana hedeflerimiz" dedi.

DENİB 2. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nın final programına çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekonomi Bakanlığı Denizli Moda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title