Haberler

Denizli'de, Kızlı-Erkekli Apartlara 'Sıkı Takip' Kararı

Güncelleme:

Denizli kent merkezinde yapılan huzur toplantısının ana konusu kızlı-erkekli apartlar oldu. Belediye Başkanı, "Gözlerinin yaşına bakmayacağız" dedi.

Denizli kent merkezinde yapılan huzur toplantısının ana konusu kızlı-erkekli apartlar oldu. Muhtarların duydukları şikayeti iletmesi üzerine, Belediye Başkanı Ak Partili Hüseyin Gürlesin kontrolleri arttırıp denetimleri sürdüreceklerini, kurallara uymayanların gözünün yaşına bakmayacaklarını söyledi.

Kınıklı Polis Merkezi'nde yapılan 'Huzur' toplantısına Vali Şükrü Kocatepe, merkez Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kaymakam Veysel Beyru, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nazmi Çiçek, emniyet müdür yardımcıları, muhtarlar ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Kocatepe, atanmış ve seçilmiş tüm kamu görevlilerinin vatandaşın huzuru için bir araya geldiğini ve güvenlik konusunda vatandaştan gelen taleplerin değerlendirileceğini belirtti.

"GİRMEDİĞİMİZ APART KALMAYACAK"

Toplantıda muhtarlar ile okul müdürlerinin bölgelerinde yaşadıkları sorunlar da konuşuldu. Muhtarların şikayet ettikleri konuların başında apartların denetimi yer aldı. Günlük ve saatlik olarak kiralanan apartlara giriş çıkışların kontrolsüz olduğunu dile getiren muhtarlar, denetimlerin arttırılmasını talep etti.

Bu konuda konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, apartları kontrol altına alacaklarını ve gerekirse yaptırım uygulayacaklarını belirtti.

"SAKINCALI BİR DURUM GÖRDÜĞÜNÜZ AN BİZE BİLDİRİN"

Başkan Gürlesin şöyle konuştu:

"Apartlarla ilgili bir sakıncalı durum gördüğünüz an bize bildirin. Girmediğimiz apart kalmayacak. Kurallara uymayan apartın gözünün yaşına bakmayacağız. Üstelik bu kontroller hiç ara vermeksizin devam edecek. Muhtarlar bu konuda bize yardım etsin. Özellikle kızlı ve erkekli kalınan apartlar kontrol altına alınacak. Huzuru ve toplum güvenliğini tehlikeye atan apartlara karşı yaptırım uygulayacağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Gürlesin Şükrü Kocatepe Pamukkale Denizli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

abdullah:

Fuhuşa razı olan ve imkanı oldugu halde engellemeyen de tıpkı fuhus yapan gibidir. . Türkiye gibi yüzde 99 u müslüman bir ülkede kızlı erkekli aynı apartlarda kalmak olmaz.

10
10
yanıtYanıtla
CANTÜRK:

Pamukkaledeki fuhuş yuvası olan barlarda kaldırılsın

15
3
yanıtYanıtla
YETER:

GÜZEL ÜLKEMDE TERÖR UYUŞTURUCU HIRSIZLIK YOLSUZLUK GASP CİNAYET KADINA ŞİDDET BİTTİ. . BUNUN İÇİN POLİSİMİZ ÖĞRENCİLERİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYACAK. SADECE ONLARA GÜCÜNÜZ YETİYOR HERHALDE. . . . ZAVALLILAR. . .

9
9
yanıtYanıtla
KARDELEN:

bırakın milletin uçkuruna bekçilik etmeyi de gerçek suçluların peşine düşün

9
8
yanıtYanıtla
dipnotmobilWeb@haberler.com:

Yasakci zihniyet...Tayyip zihniyeti

8
7
yanıtYanıtla
yalelli44:

başkaderdimiz yok değil mi tuh Allahın cezasıçakmanamus bekçileri. size neulan kim naparsayapsın SİZE NE???????

2
10
yanıtYanıtla
Mu-aymobilWeb@haberler.com:

MECBURMUSUN. BENIM. YAPTIGIMI. YAPMAYA. BASKASINA DA. YAPTIRMAK. GERICILIK. VE. CAHILLIKTIR

5
6
yanıtYanıtla
T.ÇOŞKUN:

arkadaşlar BAŞBAKANA KIZIP KIZLI ERKEKLİ KALMAK İSTEYEN BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM adım ÇOŞKUN

7
4
yanıtYanıtla
BananamobilWeb@haberler.com:

Kizli erkekli kabul etmiyoruz Cok meraklisi evlensin Kari kocaya kimse karismaz

8
3
yanıtYanıtla
SSS:

kızlı erkekli grup yapın bence size yakışır :)

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title