Haberler

Denizli'de Kış Mevsiminde Orman Yangını

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde çıkan yangında yaklaşık 8 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü.

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde çıkan yangında yaklaşık 8 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Kış mevsiminde çıkan yangının sebebi araştırılıyor.

Pamukkale İlçesi Güzelpınar Mahallesi Değirmendere Mevkiinde saat 13.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Ormandan yükselen dumanı fark eden mahalle sakinleri durumu Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Bölgenin kızılçamlardan oluşması ve yangının büyümesi ihtimali üzerine Orman bölge Müdürlüğü'nden 10 arazöz, çok sayıda yangın söndürme işçisi olay yerine gönderildi. Ekipler yangına müdahale ederken, mahalle halkı ve jandarma ekipleri de söndürme çalışmalarına yardım etti. Yaklaşık 6 saat süren çalışma sonrası yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 8 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Bölgede soğutma çalışmaları devam ederken, jandarma ekipleri de yangının çıkış nedenini araştırıyor. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Değirmendere Pamukkale Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title