Haberler

Denizli'de Kamuda Çalışan Engelli, Hamile ve Kronik Hastalara 'Sıcak' İzni

Güncelleme:

Denizli'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava sebebiyle valilik kamuda çalışan engelli , hamile ve kronik hastalığı bulunanları bugün idari izinli saydı.

Denizli'de hava sıcaklıklarının 42 dereceyi bulması beklenen bugün, sıcak hava sebebi ile meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, hamile, kalp ve damar hastalığı, hipertansiyon, KOAH, diyabet, kanser gibi kronik hastalığı olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılacağı bildirildi.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Valilik tarafından yapılan açıklamada Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda yaz mevsiminin başlamasıyla mevsim normallerinde seyreden hava şartlarının batı bölgelerinden başlayarak artacağı ve hava sıcaklığının önümüzdeki 1 hafta boyunca etkisini arttırarak, özellikle Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun batısında mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği hatırlatıldı. Açıklamada özellikle 20 Haziran 2016 Pazartesi günü Denizli ve Manisa da sıcaklıkların 42 dereceyi bulacağı bildirildi. Kamu kurum ve kuruluşlarına Vali Vekili Ali Cergibozan imzasıyla gönderilen yazıda Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre Denizli ve bölgesinin önümüzdeki bir hafta boyunca Kuzey Afrika üzerinden gelen kuvvetli sıcak hava dalgasının etkisinde kalacağı belirtildiğinden vatandaşların sıcak çarpmalarına maruz kalmamaları için başta hastaneler ve tüm sağlık kurum ve kuruluşları olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarınca gerekli tedbirlerin alınması istendi.

"DIŞARI BİLE ÇIKMASINLAR"

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, hamile, kalp ve damar hastalığı, hipertansiyon, KOAH, diyabet, kanser gibi kronik hastalığı olan kamu görevlilerinin 20 Haziran 2016 Pazartesi günü idari izinli sayılacaklarının bildirildiği yazıda mecbur kalmadıkça sıcaklığın yoğun olarak hissedileceği 10.00- 16.00 saatleri arasında dışarı çıkılmaması gerektiği, sıcak hava dalgası sebebi ile meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Denizli KOAH Memur Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

filozof:

Özel sektör iş yeri sahiplerine sesleniyorum, çalışan engelli yada engelsiz herkesin hakkına saygı duyun, her şey para değil. İnanın o zaman daha çok kazanırsınız, vermeyi öğrendiğiniz zaman kazanmanın huzurunu da yakalayacaksınız

4
0
yanıtYanıtla
koray:

engelli her yerde engellidir, herkese eşit davranılmalı, kamu haricinde çalışan engellinin suçu ne, yada diğer engellilerden nesi fazla

3
0
yanıtYanıtla
engelli:

özel sektördeki engellileri hiç düşünen yok, onlar insan değil nede olsa

3
0
yanıtYanıtla
urfalı:

şanlıurfa öğlen vakti 55-60 derece burası türkiye den uzak bir yermi 40-42 de izinler başlıyor burda işe devam

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title