Haberler

Denizli'de "Gezici Vezne" Kolaylığı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, tarımsal amaçlı sulama ücretlerini tahsil etmek üzere 7 ayrı noktada "Gezici Vezne" hizmeti vermeye başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, tarımsal amaçlı sulama ücretlerini tahsil etmek üzere 7 ayrı noktada "Gezici Vezne" hizmeti vermeye başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, Denizli'de ilk etapta 7 noktada verilecek gezici vezne hizmetinin belirlenen gün ve saatlerde Başkarcı, Pınarkent, Barutçular, Hisar, Bereketler, Kadılar ve Hallaçlar Mahalle muhtarlıkları önünde yapılacağını belirtti.

Vatandaşların ödeme yapmasını kolaylaştırmak için gereken tüm çalışmaların yapıldığı ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi: " Denizli'nin büyükşehir olması ile birlikte sulama birlikleri Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Bu kapsamda ilk etapta Başkarcı, Pınarkent, Barutçular, Hisar, Bereketler, Kadılar ve Hallaçlar olmak üzere toplam 7 mahallede gezici vezne uygulaması faaliyete geçirildi. Vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak için tarım amaçlı sulamaların yoğun olduğu bu bölgelerde gezici vezneler tarafından tahsilat hizmeti verilecektir." - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pınarkent Başkarcı Kadılar Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title