Haberler

Denizli'de Elektrik Kesintisi

Güncelleme:

Denizli'de, il merkezi ve bazı ilçelerde 19 24 Ocak tarihleri arasında elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Denizli'de, il merkezi ve bazı ilçelerde 19-24 Ocak tarihleri arasında elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Aydem  Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Beyağaç ilçesine bağlı Geriçam, Eşenler ve Uzunoluk köyleri ile Denizli merkezde Saraylar, Kale, Akhan, Bozburun, Hacıeyüplü Mahallelerinin bazı kısımları, Karakurt Gölbaşı Mahallesi'nin tamamı, Sarayköy ilçesinde Atatürk Mahallesi Çamlar 1, 2, 3, 4. Sokaklar ve bağlı ara sokaklar, 19 Ocak'ta 09.00-18.00 saatleri arasında belli aralıklarla elektrik alamayacak.

Merkeze bağlı Akhan, Bağbaşı ve Siteler Mahalleleri ile Babadağ ilçesine bağlı Gündoğdu, Dere Mahalleleri, Yeniköy Yolu, Arpalık mevkisi ve bölgedeki yaylalar, Cumhuriyet Mahallelerinin bir bölümünde 20 Ocak Pazartesi günü 09.00-18.00 saatleri arasında belirli aralıklarla elektrik kesintisi uygulanacak.

Şebeke tesis çalışmaları nedeniyle merkeze bağlı Siteler ve İncilipınar Mahallelerinde 21 Ocak'ta, Altıntop Mahallesi'nde 21-23 Ocak'ta, Mehmetçik Mahallesi'nde 22 Ocak'ta, İstiklal ve Kuşpınar Mahallelerinde 22-23 Ocak'ta, İncilipınar Mahallesi'nde 24 Ocak'ta 09.00-18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Kaynak: AA / Yerel

Bozburun Beyağaç Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title