Haberler

Denizli'de Deri İşleme Tesisleri Taşınıyor

Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Kaklık beldesindeki Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne taşınmalar başladı.

Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Kaklık beldesindeki Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne taşınmalar başladı.

Türkiye'nin modern deri işleme tesislerinden Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıların hizmetine sunuldu. Altyapısından arıtma tesisine kadar her şeyi tamamlanan tesisin enerji dağıtım lisansı çalışmaları sürüyor.

Deri Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizli merkezde bulunan deri işleme tesislerinin 1936 yılından beri faaliyet gösterdiğini ve yetersiz hale geldiğini ifade etti.

Gelişen teknoloji ile birlikte derinin artık daha modern ortamda işlenmesi gerektiğini dile getiren Güran, şunları söyledi:

"Altyapısı, arıtma tesisi tamamlanan Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, işletmecilerimizin hizmetine sunuldu. Sadece enerji dağıtım lisansı eksik. 1 Aralık'ta da enerji dağıtımını tamamlayacağız. Bir taraftan üretim devam ederken diğer yandan da taşınma işlemi gerçekleşecek. Bazı arkadaşlarımız taşınmaya başladı. Yılbaşı itibariyle de derileri burada işlemeye başlayacağız. Deri işleme tesislerinin organize sanayi tesisine taşınmasıyla Denizli rahatlayacaktır. Üreticiler ise daha sağlıklı, daha düzenli ve daha rahat ortamda çalışma imkanı bulacak." - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Denizli Kaklık Honaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title