Haberler

Denizli'de Cumhurbaşkanı Önlemleri

Denizli'de Cumhurbaşkanı önlemleriCUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış töreni yapacağı Denizli'de, başta konuşma yapacağı meydanda olmak üzere kentte sıkı güvenlik önlemleri alındı.

Denizli'de Cumhurbaşkanı önlemleri

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış töreni yapacağı Denizli'de, başta konuşma yapacağı meydanda olmak üzere kentte sıkı güvenlik önlemleri alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alana gelmesine saatler kala keskin nişancılar, yüksek binalara yerleşirken; meydan ise bomba dedektörü köpeklerle arandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Denizli'de yapacağı toplu açılış töreni için saat 13.00'te helikopterle gelmesi bekleniyor. Denizli Büyükşehir Belediye binası önündeki 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda saat 14.00'te halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelmesine saatler kala, meydanda sıkı güvenlik önlemleri alındı. Çevre illerden de çok sayıda polisin görev aldığı ve bariyerlerle çevrilen meydan, aramalar için boşaltıldı. Keskin nişancılar da meydanı gören yüksek binaların çatılarına yerleştirildi. Bomba dedektörü köpeklerle, meydana getirilen ve burada dağıtılacak olan gıda kolileri didik didik arandı. Meydana girmek isteyen vatandaşlar için 3 ayrı giriş noktası oluşturuldu. Vatandaşlar girişlerdeki 2 ayrı güvenlik ve kontrol noktasında üst aramaları yapıldıktan sonra alana alınmaya başlayacak. Kontrol noktalarına vatandaşların toplanmaya başladığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Denizli Politika Güncel Haberler

title