Haberler

Denizli'de Botun Alabora Olması - Kayıp Pilotu Arama Çalışmaları

Denizli'de botun alabora olması- Büyük Menderes Nehri'nde botun alabora olması sonucu kaybolan Üsteğmen Burak İz'i arama çalışmaları gün boyu sürmesine rağmen bir sonuca ulaşılamadı- AFAD, jandarma, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı ve havanın kararması nedeniyle ara verilen arama çalışmalarının yarın devam edeceği bildirildi Sarayköy ilçesindeki Büyük Menderes Nehri'nde botun alabora olması sonucu suda kaybolan Üsteğmen Burak İz'i arama çalışmalarında henüz bir sonuca ulaşılamadı.

Denizli'de botun alabora olması- Büyük Menderes Nehri'nde botun alabora olması sonucu kaybolan Üsteğmen Burak İz'i arama çalışmaları gün boyu sürmesine rağmen bir sonuca ulaşılamadı- AFAD, jandarma, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı ve havanın kararması nedeniyle ara verilen arama çalışmalarının yarın devam edeceği bildirildi Sarayköy ilçesindeki Büyük Menderes Nehri'nde botun alabora olması sonucu suda kaybolan Üsteğmen Burak İz'i arama çalışmalarında henüz bir sonuca ulaşılamadı.Kabaağaç mevkisinde botun 3 Şubat'ta alabora olması sonucu kaybolan Üsteğmen İz'in bulunması için AFAD, jandarma, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde yeniden çalışma başladı. Ekiplerin çalışmalarına, Ege Ordu Komutanlığına bağlı bir helikopter ile Denizli Jandarma Komutanlığının "Bekar" isimli iz takip köpeği ve "Çekiç" adlı insan arama köpeği de katıldı.Arama çalışmaları öğleden sonra Buharkent ilçesindeki Feslek regülatürü civarında yoğunlaştırıldı.DSİ Aydın Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile yapılan görüşme sonrasında regülatörün kapakları açıldı, su kanala verildi. Üsteğmen İz'in eşi, babası ve yakınları kanala verilen çamurlu suda bir belirtinin olup olmadığını gözlemek için kanal çevresine geldi. Kayıp üsteğmenin yakınları ve arkadaşlarının da katıldığı ve gün boyu süren çalışmalardan bir sonuç elde edilemedi.Arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle yarın sabaha kadar ara verildi.Bu arada arama çalışmalarına Denizli Jandarma Komutanı Kurmay Albay Cengiz Yıldız gün boyu takip ederken, Denizli Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun da çalışmalar hakkında yetkilerden bilgi aldı. -Denizli'de botun alabora olması-Büyük Menderes Nehri

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Menderes Nehri Sarayköy Denizli Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title