Haberler

Denizli'de 8 Özel Okula Mühür

Denizli'de, darbe girişiminin önlenmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle toplam 2 bin 500 öğrencinin eğitim gördüğü 8 özel okul mühürlendi.

Denizli'de, darbe girişiminin önlenmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle toplam 2 bin 500 öğrencinin eğitim gördüğü 8 özel okul mühürlendi.

Denizli'deki soruşturmalar kapsamında 8 özel okul, Valiliğin emriyle zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Merkezefendi Belediyesi Zabıta ekipleri, polis eşliğinde ilk olarak Servergazi Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi'ne gitti. Burada okul yetkililerine mühürlenme kararı gösteren ekipler, daha sonra okuldaki tüm dosyalara el koydu. Okuldan mezun olanlara verilmeyi bekleyen diplomalar ve daha önce verilen diplomaların kayıtları da alındı. Okulun boşaltılmasının ardından kapılar, zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Okulun giriş bölümünde okul öğrencilerin ulusal ve uluslararası alanda aldığı ödüllerle bu ödülleri verirken bakanlar, valiler ve belediye başkanlarıyla çekilen fotoğraflar da dikkat çekti.

Okulun mühürlenmesinin ardından ekipler, diğer 7 okulu daha mühürlemeye gitti. Denizli'de bugün akşam saatlerine kadar toplam yaklaşık 2 bin 500 öğrencinin eğitim- öğretim gördüğü 8 özel okul mühürlenmiş oldu.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title