Haberler

Denizli'de 18 Yıllık Turizm Müdürü Görevden Alındı (2)

VALİ ALTIPARMAK'TAN AÇIKLAMA

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz'ın görevden alınmasıyla ilgili açıklama yaptı. Vali Altıparmak, Denizli'nin böyle bir değişikliğe ihtiyacı olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Turizm müdürü 20 yıla yakındır burada görev yapmış, ömür boyu müdür olamaz. Yeni bir isim, yeni bir heyecan gelmesi lazım. Hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Nasıl benden önceki vali bey alındıysa; ben geldiysem, bürokratın kaderinde olması gereken şeyler bunlar. Özel bir şey yüklemeye gerek yok. Yeterince uzun çalışmış, iki ya da üç önce atanıp, görevden alınsaydı derdiniz o zaman 'Neden alındı' diye ama 20 yıla yakındır burada geçmiş. Demek ki turizmde yeni bir soluğa ihtiyaç var. Öyle düşünmek lazım. Tecrübesine başka yerlerde devam eder. Kimin geleceğini bilmiyorum. Burayı kaldıracak, götürecek çünkü. Denizli turizmi çok iyi bir noktada olan potansiyeli çok yüksek bir il."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Altıparmak Mehmet Korkmaz Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title