Haberler

Denizli CHP'den Vali'ye Davet Tepkisi

Denizli CHP'den Vali'ye davet tepkisi EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılımıyla geçen cuma günü Denizli'de düzenlenen istişare toplantısına sadece AK Parti İl Başkanı'nın davet edilmesine tepki gösteren CHP'liler, Valilik önünde protesto gösterisi düzenledi.

Denizli CHP'den Vali'ye davet tepkisi

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılımıyla geçen cuma günü Denizli'de düzenlenen istişare toplantısına sadece AK Parti İl Başkanı'nın davet edilmesine tepki gösteren CHP'liler, Valilik önünde protesto gösterisi düzenledi. Konunun etik olmadığını vurgulayan CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Vali Şükrü Kocatepe'nin iktidarın valisi olduğunu, bu durumun devam etmesi durumunda on binler ile Valilik önüne geleceklerini söyledi.

Geçen cuma günü Denizli'ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, vali yardımcıları, muhtarlar ve kaymakamlarla bir araya geldiği toplantıda AK Parti'nin propagandasının yapıldığını ileri süren CHP'li grup, Çaybaşı Caddesi'ndeki CHP İl Başkanlığı binasından Valilik önüne yürüdü. CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, milletvekili aday adayları ile çok sayıda partili yürüyüşe katıldı. Basın açıklamasından önce protokol masasında yer alan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Vekili Ekrem Büyükata, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak'ın bulunduğu fotoğrafı gösteren CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Vali Şükrü Kocatepe'ye tepki gösterdi.

Valinin de dahil olduğu yemekli toplantılarda AK Parti'nin propagandasının yapıldığını öne süren CHP'li Çavuşoğlu, "Siyaset malzemesi devlet kurum ve kadrolarını ele geçirecek olursa, ülkenin karanlık bir sürece gideceğini defalarca söyledik. En son, parası Ekonomi Bakanlığı ve Belediye tarafından karşılanan ve muhtarların davet edildiği yemekte, yine devlet kadroları siyasete alet edilmiştir. Resimde ilginç bir kadro vardır. Bugüne kadar her fırsatta söyledik. Buradan Valimize çağrıda bulunuyorum. İktidarın valisi olmaya devam edecekseniz emin olun on binlerle buraya beraber geliriz. Artık siyaset malzemesi haline gelmeyin, bu size çağrımızdır. Resimde gördüğünüz tabloda Vali Yardımcısı, Ekonomi Bakanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti İl Başkanı ve Muhtarlar Derneği Başkanı yan yana poz vermiştir. Şayet bu bütün protokole açık bir yemek ise CHP İl Başkanı olarak benim de olmam gerekirdi. Ama görüyoruz ki iktidar valisi olmayı tercih edenler, AK Parti İl Başkanıyla beraber aynı yemekte olmaktan imtina etmemiştir. Sayın Valim lütfen bu hatadan dönün. Kendisini saf olarak nitelendiren sayın bakan; size de çağrımdır. Bulunduğunuz kurumun ağırlığı içerisinde, yediğiniz lokmanın devlet lokması olduğu bilinciyle, sadece bir kesimin değil, halkın bakanı olma noktasında çağrıda bulunuyorum. Bu çağrıya ses vermeseniz her yerde gereken şeyi söylemekten çekinmeyiz" dedi. Açıklamanın ardından CHP'liler valilik önünden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU Şükrü Kocatepe Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title