Haberler

Denizli Camide Namaz Sonrası Kahvaltı Etkinliği

Güncelleme:

Denizli'nin AK Parti'li Sarayköy İlçe Belediye Başkanlığı ile İlçe Müftülüğü işbirliğinde, sabah namazından sonra bir camide kahvaltı etkinliği düzenledi.

Denizli'nin AK Partili Sarayköy İlçe Belediye Başkanlığı ile İlçe Müftülüğü işbirliğinde, sabah namazından sonra bir camide kahvaltı etkinliği düzenledi. AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, her hafta cuma günü ilçedeki herhangi bir camide sabah namazı sonrası vatandaşlarla kahvaltı yapacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Mahallesi Hacı İrfan Mersin Camii'nde; Sarayköy Kaymakamı Aydın Abak, AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve İlçe Müftüsü Ahmet Dilek, vatandaşlarla birlikte sabah namazını kıldı. Ardından caminin içinde cemaatle birlikte kahvaltı yapıldı.

Her hafta Cuma günü, ilçedeki herhangi bir camide sabah namazını kılıp vatandaşlarla kahvaltı yapacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Özbaş, "Camide Yasin-i şerif, zikir, salavat, tesbihat ile kahvaltı yapılarak cemaatin birbirleriyle bütünleşmesi sağlanıyor. Sarayköy Müftülüğünün öncülüğünü yaptığı kahvaltı etkinliği bu hafta daha da kalabalık ve heyecanlı geçti. Bu kahvaltı etkinliği örnek bir proje. Camilerde buluşmak, birleşmek bütünleşmek, Allah'ın evinde vakit geçirmek çok güzel bir şey. İlçemizin hatta ülkemizin ihtiyacı olan bir etkinlik olarak nitelendiriyorum" dedi.

FOTOĞRAF

DENİZLİ/DHA

============================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Necati Özbaş Ak Parti Sarayköy Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title