Haberler

Denizli Büyükşehir Belediyespor Panik Yapmıyor

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Yeni Diyarbakır yenilgisiyle lider Eyüpspor'un 7 puan gerisine düşen Denizli Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Selahattin Dinçel'in görevi bırakmasının şoku sürerken Başkan Rüşan Uzunoğlu duruma el koydu.

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Yeni Diyarbakır yenilgisiyle lider Eyüpspor'un 7 puan gerisine düşen Denizli Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Selahattin Dinçel'in görevi bırakmasının şoku sürerken Başkan Rüşan Uzunoğlu duruma el koydu. Panik yapmadıklarını ve kalan her maçı kazanmayı hedeflediklerini söyleyen Uzunoğlu, "Payaş Belediyespor ile pazar günü oynayacağımız karşılaşmaya Antrenör İbrahim Çelik yönetiminde çıkacağız. Şu an teknik direktör arayışında değiliz. Karşılaşmanın sonucuna göre Çelik ile sezon sonuna kadar yola devam etme kararı alabiliriz. Hedefimiz zirvedeki farkı eritmek, lider olarak veya play off'tan 2'nci Lig'e çıkmak" dedi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Eyüpspor Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title