Haberler

Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Uzunoğlu Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor'un Başkanı Rüşan Uzunoğlu, ligin lideri Eyüpspor'u sahalarında yenerek aradaki puan farkını 1'e indireceklerine inandığını söyledi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor'un Başkanı Rüşan Uzunoğlu, ligin lideri Eyüpspor'u sahalarında yenerek aradaki puan farkını 1'e indireceklerine inandığını söyledi.

Uzunoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada Eyüpspor maçının çok çekişmeli geçeceğini, takımın moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğunu belirtti.

Yarın 6 puanlık bir maç oynayacaklarını dile getiren Uzunoğlu, "Eyüpspor'u yenerek, aradaki puan farkını 1'e indireceğimize inanıyorum. İnşallah bu maçı da kazanacağız. Bu önemli maçta Denizli halkının bizden desteğini esirgemeyeceğini ümit ediyoruz. İyi bir hava yakaladık, bunu lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlılarda, kart cezalıları Rıdvan Aykan, Çağdaş Topal ile sakatlıkları süren Süleyman Varlık ve Zafer Cansız görev alamayacak.

Kaynak: AA / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Eyüpspor Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title