Haberler

Denizli Büyükşehir Belediyespor Atletizmde İddialı

Denizli Büyükşehir Belediyespor Yıldız Kız Atletizm Takımı, Antalya’daki Bölgesel Kros Ligi 3. Kademe yarışlarında 3. olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Yıldız Kız Atletizm Takımı, Antalya'daki Bölgesel Kros Ligi 3. Kademe yarışlarında 3. olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Yeni yeteneklerin Türk atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi'nin 3. kademe yarışları tamamlandı. Atletizm Faaliyet Programı'nda yer alan ve 8 bölgeden oluşan Küçükler Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi 3. Kademe yarışmaları sonucunda finale kalan takımlar belli oldu.

Yarışmalara 8 bölgeden 316 takım ve bin 502 sporcunun katıldığı belirtilirken, Aysel Bozkaya (16), Yadigar Ülker (17), Hacer Yıldız (16) ve Hatice Pektaş'tan (16) oluşan Denizli Büyükşehir Belediyespor Yıldız Kız Atletizm Takımı, 16 Kasım'da Antalya'da yapılan 3. kademe yarışları sonucu, toplamda 74 puana ulaşıp takım halinde 3. oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesporlu genç kızlar Ege Bölgesi'ni Aydın'da yapılacak final yarışlarında İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kütahya GSİM ile birlikte temsil edecek 3 takımdan biri oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Rüşan Uzunoğlu, kulüp olarak faaliyet gösterdikleri her branşta olduğu gibi atletizmde de yeni yetenekleri keşfetmeye devam edeceklerini belirterek, Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan yıldız kızlar atletizm takımı sporcuları ve antrenörü Bülent Şenkibar'ı tebrik etti.

Yarışmalar sonucunda bölgelerinde ilk üç sırayı alan 24 takımdaki 104 yıldız kız atlet, 30 Kasım 2014 tarihinde Aydın-Kuşadası'nda yapılacak olan Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi'nin Türkiye finallerinde koşacaklar. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Hacer Yıldız Türkiye Denizli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title