Haberler

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden Sorunlara Akıllı Çözüm

Güncelleme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi, akıllı telefonlar için geliştirdiği özel uygulamayla vatandaşlardan istenildiğinde fotoğraflı olarak bildirilen şikayetleri çözüme kavuşturuyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediye ekiplerinin kentteki sorunlara daha hızlı ve etkin bir şekilde müdahale etmek için akıllı telefonlarla uyumlu geliştirilen özel uygulama hizmete sundu.

IOS ve Adroid işletim sistemli telefonlara kurulabilen programla Denizliler karşılaştıkları sorunları istenildiğinde fotoğraf da ekleyerek belediyeye bildirebiliyor.

Hizmete sunulduğu günden itibaren yaklaşık 20 bin Denizlili tarafından indirildiği bildirilen uygulama ile Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden haberler, duyuru ve ihale ilanları, ulaşım hizmetleri, meclis kararları, borç sorgulama, nöbetçi eczane bilgileri, atık toplama takvimi, mezarlık bilgileri, pazaryeri bilgilerini öğrenme ve kentteki çeşitli noktalardan canlı görüntü izleme gibi pek çok imkan sunuluyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin sahip olduğu teknolojik altyapısıyla Türkiye'nin önde gelen kamu kurumlarından biri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Alt ve üst yapıda teknolojiyi en üst seviyede kullanarak, standartların üzerine çıktık. Büyükşehir belediyesi, bunun gibi birçok konuda bilgi ve teknolojiyi yakından takip ederek şartlarını çok ileriye taşıdı, artık dünyadaki en önemli değer bilgi. Bugüne kadar halkımızın hayatını kolaylaştıracak, onları rahat ve mutlu edecek her türlü gelişmenin takipçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title