Haberler

Denizli Bunalıma Girip Kendini Yaraladı

Bunalıma girip kendini yaraladıDENİZLİ'de yaşayan ve çeşitli sorunları yüzünden bunalıma giren 27 yaşındaki A.D. meydanda elindeki maket bıçağıyla kendisini yaraladı.

Bunalıma girip kendini yaraladı

DENİZLİ'de yaşayan ve çeşitli sorunları yüzünden bunalıma giren 27 yaşındaki A.D. meydanda elindeki maket bıçağıyla kendisini yaraladı. Vücudunda kesikler oluşan A.D., polis tarafından ikna edilince eylemine son verdi, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Esentepe Mahallesi'nde oturan A.D., bugün saat 16.00'da, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndaki Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin önüne gelerek maket bıçağıyla vücuduna kesikler atmaya başladı. A.D.'yi görenler durumu, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, göğsüne attığı kesik yüzünden kanlar içinde kalan A.D.'yi ikna etmeye çalıştı. Meydana toplanan çok sayıda vatandaş da olayı izledi; cep telefonlarıyla fotoğraf ve görüntü çekti. Bir süre sonra ikna edilen A.D., elindeki meket bıçağını yere attı. Sağlık ekipleri A.D.'yi ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. A.D.'nin kesinleşen hapis cezası yüzünden arandığı, ayrıca trafik cezaları nedeniyle 10 bin lirayı aşan bir borcunun bulunduğu, bunun dışında kız arkadaşının kendisini terk ettiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli 3. Sayfa Haberler

title