Haberler

Mustafa Denizli: Ne Sevgi Ne İstek Olarak Olumlu Bir Tablo Vardı

Güncelleme:

Mustafa Denizli, ligde verdikleri görüntünün sıkıntılı olduğunu ifade ederek, "Ne istek olarak, ne sevgi olarak, ne oyun olarak, olumlu bir tablo vardı ortada." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligde verdikleri görüntünün sıkıntılı olduğunu ifade ederek, "Bize acil bir çıkış lazım" dedi.

2-1'lik Mersin İdmanyurdu yenilgisinin ardından düzenlenen basın toplantısı konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maç için söylenecek çok fazla bir şeyin olmadığını belirterek, "Eleştirilecek şeyler olur, onların eleştirisini yaparız. Bu akşam son 15 dakika bir tepki vermeye çalıştık. Onun dışında doğru yaptığımız, çok fazla bir şey olmadı. Dolayısıyla bu akşam buradan galibiyetle ayrılmak son derece lüks bir skor olurdu. Böyle bir hafta sonunu geride bıraktık. Söyleyecek bir şey yok. Övgüye, yargıya değer bir şey yok. Bunu tüm takım olarak söylüyorum ben dahil. Son derece kötü bir gece. Bize lig için hiçbir şekilde umut aşılamayan bir görüntü ortaya koyduk. Bu sıkıntılı bir dönem bizim adımıza. Ligde verdiğimiz bu görüntü bizim adımıza sıkıntılı. Bunu en kısa zamanda gündeme getireceğiz. Bize acil bir çıkış lazım. Bunu değerlendireceğiz" diye konuştu.

"NE İSTEK OLARAK NE SEVGİ OLARAK..."

Denizli, sorunları zamana yayarak çözmek istediklerini belirterek, "Geriye dönüp baktığımızda sorunlu bir yapımız vardı zaten. Bunu suni tedbirlerle aşmak çok doğru olmazdı. Zamana yaymak istiyoruz. Bunları bertaraf etmek istiyoruz. Onun çalışmasını yapıyoruz. Zaman zaman güzel görüntüler veriyoruz. Ama bugün oyunda yaşadığımız sıkıntı, skora bakış açımız bu kadar aleyhimize olduğu dönemde bunlar belki daha fazla gün yüzüne çıkıyor. Ne istek olarak, ne sevgi olarak, ne oyun olarak, olumlu bir tablo vardı ortada. Bu bizim aşmamız gereken konulardan bir tanesi. Bu ilk defa bizim yaşadığımız bir sıkıntı değil. Daha önce de yaşanıyordu. İşte bu sıkıntıları doğal akışı içerisinde halletmeye çalışıyorum. Bu akşam ortaya koyduğumuz görüntünün ne teknik açıdan, ne istek açısından herhangi bir olumlu tarafı yoktu. Takım dediğin hadise birlikte hareket eden, yaşayan, birlikte sonuç almak isteyen bir gruptur. Bu akşam bu yapımızdan çok uzaktık. Son maçlarda özellikle oyunun son bölümlerinde bir tepki ortaya koyuyoruz. Bu yeterli olmuyor. Bizim fizik olarak herhangi bir sorunumuz yok. Oyunun başlarında böyle başlayıp sonunu getiremezsek o zaman daha fazla soru işareti koymamız lazım. Dolayısıyla bu akşam ne dersek diyelim bizim artı olarak hanemize geçecek herhangi bir puan yoktu" şeklinde konuştu.

"WESLEY DİZİNDEN CİDDİ BİR SORUN YAŞADI"

Mustafa Denizli, oyunun son bölümlerinde kazanılan serbest vuruşta Wesley Sneijder ve Selçuk İnan arasında yaşanan diyaloğun ardından, Hollandalı yıldızın saha kenarında "Beni değiştirin" işareti yapmasının sorulması üzerine şunları söyledi:

"Oyunun içerisinde bu kabullenmeme durumu, zaman zaman böyle tepkiler ortaya koyabiliyor. Bunlar çok doğaldır, insani tepkilerdir, dönüş arayan tepkilerdir. Hem takım için hem bireyler için. Wesley ikinci yarının başından beri büyük fedakarlıkla devam ediyor. Dizinde ciddi bir sorun yaşadı. Bunu aşmayı amaçlayan bütün çalışmaları da yapıyor. Dolayısıyla oyunun bu bölümünde bizim kurtarabileceğimiz bir puan tablosu var mıydı? Belki, bir isteğimiz vardı. Onun dışında Wesley'in her maçta bu tür sorunu oluyor. Belki dikkat ediyorsunuz son 15-20 dakikalar Wesley'e 'Devam edebilecek misin' gibi diyaloglar geçiyor. Bugün de onu hissetmiş. Onun dışında bir şey olmaz. Bir de Akhisar Belediyespor maçından sonra bir gazeteci arkadaşımız 'Bu son olaylar sizi nasıl etkiledi' diye sordu. Ben de 'psikolojimizi bozdu' diye cevap verdim. Bu doğaldır. Onun dışında bir hisse kapılsam esasında bizim o zaman sorgulanmamız lazım kendi adımıza. Bu olaylarda olumsuz etkilenmemiz mümkün değil. Neticede bu işi yaparken, bir hedefimiz varken, bu grupla birlikte yaşadığımız daha doğrusu benim yapmak istediğim veya kulübümüzün yapmak isteyip de gerçekleştiremediğimiz hadiseler gayet tabi bizim psikolojimizi bozar. Fakat psikolojimiz bizim ilelebet bozuk devam etmez. Bu 1-2 günlük hadisedir. Anlık yaşanır ve dönüşü sağlanır. Dolayısıyla bizim çalışmalarımızı herhangi bir şekilde olumsuz etkilemeyecek. Şu anda da bizim psikolojimiz olumsuz. Ama bunu yarın sabaha taşıyamayız. Neticede hafta içinde yapacağımız maç için önce neyi değiştirmemiz lazım; Galatasaray ruhu denen bir hadise vardır, o ruh böyle günlerde mutlaka ortaya çıkar."

Süper Lig'de düşündükleri hedeflere taşıyacak mücadeleyi gösteremediklerini ifade eden Denizli, "Ama bütün bunlar diğer kulvarda tamamen devre dışı kalır. Galatasaray'ın Galatasaray olmasının en büyük sebeplerinden bir tanesi de bugünlerdeki ortaya koyduğu o kendi ruhunu sunan, mücadelesiyle, isteğiyle, bütünleşmesiyle. Tabii ki çok kolay bir hadise değil. Zor bir kulvarda devam ediyoruz. Perşembeye kadar bunların çok önemli bölümü mutlaka halletme mecburiyetindeyiz. Halledeceğiz inancındayım" dedi.

"UEFA'DAN GELECEK KARAR YOL GÖSTERİCİ OLACAK"

Mustafa Denizli, "Galatasaray için lig bitti mi?" sorusunu ise, "Bu akşam itibariyle, ikinci yarının başladığı dönemki umutlarımız, hedeflerimiz neyse bunun gerisinde olduğumuz bir gerçek. Yani bu sıkıntılı dönemde, burada alacağımız sonuçlarla, UEFA'dan gelecek karar büyük bir ihtimalle yol gösterici olacak. Orada ne kadar çıkarsa çıksın bizim Avrupa kupalarından birine katılmamız mutlaka gerekiyor ve bunu mutlaka elde edeceğiz. Burada bir problem görmüyoruz. Tabii bu psikolojinin bozukluğu ben kendim için söylüyorum, takımdaki herkes bu duyguyu yaşıyor. Belki akşam uykusunda biraz rahatsızlık çekecek ama ertesi gün bunlardan başka biz arınmak mecburiyetindeyiz. Bu tablo bizi rahatsız etti. Hepimizi çok rahatsız etti" diye cevapladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Mustafa Denizli Wesley Sneijder Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Ayikti ama:

Bu adamin galatasarayi kaldiramayacagi belli idi bunu gormk icin kahin olmaya gerek yoktu...

16
9
yanıtYanıtla
dogru:

Bi GS klasiği, bi sene iyi bi sene kotu ama FBCEM ya şampiyon yada kil payı ikinci oluyor her sene, bidaha kıyaslamayin kendinizi biz ile

7
12
yanıtYanıtla
sivaslı:

ya sen kim galatasarayda hocalık kim. sen sivas spora gelsen bile seni almayız. yazık hem futbolu hemde cimbomu bitirdiniz

13
5
yanıtYanıtla
FB42:

O saydıklarından sende yokki oyuncularında olsun

4
0
yanıtYanıtla
vatan sagulsun:

Seloyu getirin o gs iyi yunetir figen de kaleci olsun

1
1
yanıtYanıtla
OBJEKTİF:

Keske senide Burakin yaninda esantiyon olarak verseydiler.

2
0
yanıtYanıtla
Mehmet AliMobil-IOS:

Birak cik git Gs yi mafetin Denizli sana sesleniyorun

2
0
yanıtYanıtla
Küresel güçler silindir güçlere karşı-)Mobil-IO:

Başkan daha seçildiği gün bir açıklama yaptı. Ya anladımki bu adam basit hesapların adamı, tüccar agzı olan ,beyfendilik emaresi olmıyan ucuz bir adam. Bırakın spor sonuclarını, gs nin boyle bir baskanı olmamalıydı.. fb ye mafyavari ucuz herifler yakısıyor ama Gs de sırıtıyor be kardesim...dolayısıylada yurumuyor işler..

0
2
yanıtYanıtla
Biz galatasarayliyizMobil-IOS:

Baskan yaptigin tek iyi sey buraki satmak oldu simdi denizliyide al ve sende giiitttttttttt!!!!!!!!!

0
1
yanıtYanıtla
Poyraz:

Mustafa hocam buisin olmucagini balgibi biliyordun sırf baskan gundem dışı kalsindiye takımın basina getirdiler amabuoyunu gs yutmaz hocam

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title