Haberler

Denizli Belediyesi Kadın Meclisi Üyeleri Kale'de

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Kale Kaymakamı Serap Özmen ve Belediye Başkanı İsmail Yarımca'yı makamında ziyaret etti.

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Kale Kaymakamı Serap Özmen ve Belediye Başkanı İsmail Yarımca'yı makamında ziyaret etti.

Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Doğan ve beraberindeki heyet, Denizli'nin tek kadın Kaymakamı Serap Özmen ile bir araya gelerek, Kent Konseyi ve Kadın Meclisi'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kale'de de Kent Konseyi kurulması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren Doğan, Denizli Kent Konseyi'nde edindikleri tüm tecrübeleri yansıtmaya hazır olduklarını ifade etti.

Kaymakam Özmen ise böyle bir girişimin Kale için büyük önem arz ettiğini, bu oluşumla bölge insanının yönetime katkı koyarak Kale'nin gelişiminde aktif rol oynayacağını kaydetti.

Heyet, daha sonra Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ile görüştü.

Kadın Meclis üyelerini Kale'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Yarımca, "Kale'de Kent Konseyi kurulması konusunda girişimlere başladık. Katılımcı yönetim anlayışı gereği Kale insanının ilçe yönetiminde söz sahibi olmasını istiyoruz. Bu bağlamda Denizli Belediyesi Kent Konseyi ve Kadın Meclisi'nin tecrübeleri bize ışık tutacaktır" dedi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title