Haberler

Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin Oğlu Mide Kanaması Geçirdi

Güncelleme:

Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde endoskopi yapıldığını ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin büyük oğlu Atilla Şükrü Zeybekci (26), Denizli'de mide kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan oğul Zeybekci, yoğun bakımda tutuluyor.

EKONOMİ BAKANI ZEYBEKÇİ HEMEN DENİZLİ'YE GİTTİ

26 yaşındaki Atilla Şükrü Zeybekci, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin 4 çocuğundan en büyüğü. Atilla Şükrü Zeybekci Perşembe günü saat 18.00 sularında Denizli'nin Çamlaraltı Mahallesi'ndeki evinde aniden rahatsızlandı ve ambulansla yakındaki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin Acil Servisi'ne kaldırıldı. Doktorlar, Zeybekci'nin mide kanaması geçirdiğini belirledi. Hemen tedaviye alınan Zeybekci, akabinde yoğun bakım servisine alındı. Ekonomi Bakanı Zeybekci de oğlunun rahatsızlığını duyar duymaz Ankara'dan Denizli'ye geldi.

"OĞLUMUN SAĞLIK DURUMU İYİ"

Hastane yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmazken, Bakan Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, endoskopi yapıldığını ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Üniversitesi Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title