Haberler

Denizli Bakan Zeybekci'den Almanya'daki Toplantısına Izin Verilmemesini Değerlendirdi

Bakan Zeybekci'den Almanya'daki toplantısına izin verilmemesini değerlendirdi (3)

TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDILAR

Denizli'nin "Bereketli Toprakları Suya Kavuşuyor" sloganıyla 68 milyona mal olacak 12 tesisin temelin atılması için Pamukkale Üniversitesi Konferans Salonunda tören düzenlendi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin dışında törene, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, DSİ Genel Müdürü Murat Acu, AK Parti Denizli milletvekilleri Sema Ramazanoğlu ve Cahit Özkan, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, davetliler ve Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Konuşma yapan Bakan Eroğlu, orman köylülerine büyük destekler verdiklerini belirterek, "Eskiden aman ormancı vardı, şimdi canım ormancı var. Orman köylümüze ne istiyorsa desteği veriyoruz. Verdiğimiz ağacın 3 yıllık masrafı bizim. Geliri 49 yıllığına sizin. Millet güçlüyse devlet güçlü olur. Eskiden ormana girdiğin zaman traktörle girsen el koyulurdu. Ama şimdi gel benim canım ormancım diye, orman köylüleri ormancı ile hasım değil hısımdır" dedi.

"BU BİR REJİM DEĞİŞİKLİĞİ DEĞİL"

Törende 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili konuşan Bakan Eroğlu, "Sizlerden tam destek bekliyoruz. Bu bir rejim değişikliği değil hükümet sistemi. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiyoruz. Biz gençlerimize güveniyoruz, onlar geleceğimizin teminatı. Gençlerin istiklali, milletimizin istiklali için evet diyoruz. 2070 yılına kadar Denizli'nin içme suyu sorunu çözüyoruz. Bu proje kapsamında 35 tane baraj ve gölet, 80 sulama tesisi, 94 dere ıslahı, 10 bal ormanı diğer tesisler yapacağız" diye konuştu.

"GELEN YÜZDE 51'LE GELECEK"

Bakan Zeybekci ise, yeni cumhurbaşkanlığı sisteminde seçimlerde kim gelirse gelsin bundan sonra yüzde 51'le geleceğini belirterek, "16 Nisan'da evet, ya da hayır meselesi; AK Parti'nin meselesi değil, zinhar değil. Bu milli bir meseledir. 16 Nisan günü Recep Tayyip Erdoğan'ı seçmeyeceksiniz, AK Parti'ye oy vermeyeceksiniz. Bu ülkenin geleceğiyle ilgili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes için eşit olan bir kural koyacaksınız ki, o kural bir daha bu ülkede seçimlere giderken, kendi aranızda, 'Ne olur seçimin sonucu, sağlam hükümet çıkar mı' diye konuşmayacaksınız. Kim gelirse gelsin yüzde 51'le gelecek. Aynı kural sağ için de sol için de geçerli olacak. 16 Nisan'da vereceğin karar varya, Türkiye'ye çok faydası olacak. Asıl şöyle olacak; uçları ortaya toplayacak, solda ve sağda herkes bu millete hizmetkar olmak için ortaya hitap edecek. Sol, yüzde 25 aralığında CHP sıkışıp kalmayacak. 15 Temmuz darbe girişiminin bir daha yaşanmaması için, IMF'den ekonomi bakanı gelmemesi için, bu ülkede toplanan vergilerin faize gitmemesi için, Gazi Mustafa Kemal'in belirttiği muasır medeniyetin daha ilerisine geçmek için evet diyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından tören, Denizli'de 68 milyona mal olacak 12 tesisin temeli atıldı. Ardından kura çekilerek Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve ORKÖY Kredi Sertifikaları dağıtıldı.

"İKİ BAKAN FİDAN DİKTİ"

Daha sonra Polisevi'ne geçen bakanlar Eroğlu ve Zeybekci, burada basına kapalı yapılan Koordinasyon Kurulu toplantısının ardından fidan dikti. Bakan Eroğlu ve Bakan Zeybekci, Polisevi bahçesine günün anısına birer adet çam fidanı dikip, can suyu verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Üniversitesi Denizli Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title