Haberler

Denizli Baba Yüreği Şehit Haberine Dayanamadı

Baba yüreği şehit haberine dayanamadı Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde, zırhlı araca düzenlenen bombalı saldırıda yaşamını yitiren üç polisten 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü ve Özel Hareket Şube Müdürü Ahmet Kabukçu'nun şehit haberi baba ocağı Denizli'yi yasa boğdu.

Baba yüreği şehit haberine dayanamadı

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde, zırhlı araca düzenlenen bombalı saldırıda yaşamını yitiren üç polisten 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü ve Özel Hareket Şube Müdürü Ahmet Kabukçu'nun şehit haberi baba ocağı Denizli'yi yasa boğdu. Eşi ve üç çocuğu Ankara'da ikamet eden şehit Kabukçu'nun haberini hasta yatağında alan 83 yaşındaki babası Kamil Kabukçu fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır Silvan'daki saldırıda şehit olan üç çocuk babası Özel hareket Şube Müdürü Ahmet Kabukçu'nun Ankara'da görev yaptığı ve bir süre önce geçici görevlendirmeyle Diyarbakır'a gittiği öğrenildi. 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü olan Ahmet Kabukçu'nun şehit haberi olduğu Serinhisar'ın Pınarcık Mahallesi İstiklal Caddesi'ndeki baba evini ulaştı. Şehit Emniyet Müdürü'nün annesi Mebrure Kabukçu'nun bir yıl önce vefat ettiği öğrenildi. Kabukçu'nun şehit olduğu haberini astım hastası babası Kamil Kabukçu ve kız kardeşi Hatice Dokumacı'ya, Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, İlçe Emniyet Amir Vekili Ömer Uysal, İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun ile Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Erdinç Gündüz birlikte verdi. Şehit ailesinin evine gelen ilçe protokol üyeleri ile ambulansla geldikleri evde hasta baba Kamil Kabukçu'ya acı haberi verdi. Beş çocuğundan biri olan Ahmet Kabukçu'nun şehit haberini alan baba Kamil Kabukçu fenalaştı ve ambulansta ilk müdahale yapıldıktan sonra Serinhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberle birlikte şehit polis müdürünün evi mahalle sakinleriyle doldu. Serinhisar Belediyesi itfaiye ekipleri eve ve sokağa Türk Bayrağı asarken, komşuları da ailenin acısını paylaştı. Serinhisar Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Kobaş, çok üzgün olduklarını belirterek, "Maalesef 1984'ten beri devam eden olaylar artarak sürüyor. Çok üzgünüz. Sözün bittiği yer gibi duruyor ama değil. Artık bugün Serinhisar olarak bizim gurur günümüz, kıvanç günümüz. Çok şükür bir şehidimiz daha var. Ama tabi zor bir olay. Eğer şehitliği göze alamazsak bağımsızlık hakkımız olmaz. Maalesef şehitlikte özgür yaşamanın, bağımsız kalmanın bedeli. Şehidimizin üç çocuğu var. Babası yaşlı, annesi vefat etmiş durumda. Babası haberi duyunca fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Artık şehit istemiyoruz. Bu olaylar bitsin istiyoruz" diye konuştu. Şehit Emniyet Müdürü'nün iki erkek kardeşinden birinin emekli imam olduğu, diğerinin Bursa'da öğretmen olduğu öğrenildi. Şehit müdürün cenazesinin nereye defnedileceğine Ankara'da oturan eşi karar verecek.

ŞEHİDİN ANKARA'DAKİ EVİNDE YAS

Şehit Kabukçu Ankara'daki evine de haberin duyulmasının ardından ateş düştü. Komşularının ve yakınlarının akınına uğrayan evde yakılan ağıtlar yürekleri dağladı. Şehit emniyet müdürünün oturduğu binaya Türk bayrağı asıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serinhisar Diyarbakır Denizli Silvan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title