Haberler

Muğla'da Denizdeki Kayıp Vatandaşın Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Milas'ın Ören Mahallesinde şişme botun peşinden giden ve bir daha geri dönmeyen Necdet Gözütok'un cesedi akşam saatlerinde kıyıya vurmuş vaziyette bulundu.

Muğla'nın Milas ilçesi Ören mahallesinde şişme botun peşinden giden ve bir daha geri dönmeyen 69 yaşındaki Necdet Gözütok'un cesedi bugün akşam saatlerinde marinanın açıklarında kıyıya vurmuş vaziyette bulundu.

Pazartesi günü akşam saatlerinde torunlarının kullandığı şişme botun denize açılması üzerine şişme botun arkasından yüzerek giden Necdet Gözütok'un bir daha geri dönmemesi üzerine aile tarafından Sahil Güvenlik ekiplerine bilgi verildi. Bölgede arama yapan ekipler, havanın kararması üzerine sabah erken saatlerde tekrar arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmasına Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığından iki ekip (9 dalgıç) ve Sahil Güvenlik ekipleri 2 bot ile denizde, AFAD ve AKUT ekipleri karada, yine sahil güvenliğe ait bir helikopter havadan arama çalışmalarına katıldı. Gün boyu yapılan arama çalışmaları denizde aşırı dalgalanma nedeniyle çalışmalara akşam saatlerinde ara verildi.

Akşam saatlerinde Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Ören mahallesine gelerek ekiplerden bilgi aldılar. Necdet Gözütok'un ailesi Ören Sahil Güvenlik Komutanlığına gelerek Kaymakam Gürel'den çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

AFAD ve AKUT ekipleri Necdet Gözütok'un cesedini marinanın çekek alanına 1 mil açıklarında kıyıya vurmuş şekilde buldu. Ceset, Milas Cumhuriyet savcısının talimatı ile Muğla Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Milas Kaymakamı Fuat Gürel yaptığı açıklamada, "Gün bayı ekiplerimizin yaptığı çalışmalar sonucu akşam saatlerinde ceset kıyıya vurdu. Savcılığın talimatı ile ceset Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Gürel Muğla Milas Ören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title