Haberler

Denizde Sevişen Çifti Hastanede Ayırdılar

Güncelleme:

İtalya'nın bir sahil kasabasında denizde sevişmeye başlayan çift birbirinden ayrılamayınca hastaneye kaldırıldı.

İtalya'nın bir sahil kasabası olan Porto San Giorgio'da denizde sevişen çift, uzun uğraşlar sonucu birbirlerinden ayrılamayınca hastaneye götürüldü.

BİRBİRLERİNE SIKIŞIP KALDILAR

İtalyan İl Mattino gazetesinin haberine göre, olay geçtiğimiz günlerde yaşandı. Sıcak bir ekim günü kasabanın plajına gelen çift bir süre güneşlendi. Ardından denize girip serinlemek isteyen çift yakınlaşamaya başladılar. Denizde birlikte olmaya başlayan çiftin mutluluğu kısa sürdü. Erkeğin cinsel organı kadının cinsel organına sıkışıp kalınca çift büyük bir panik yaşadı.

SAHİLDEKİ KADINDAN YARDIM İSTEDİLER

Panik ve korkuyla sahile ulaşan çift yine sahildeki bir kadından yardım istedi. Kadın çifte havlu vererek sarınmalarını sağladı. sağlık ekiplerine haber verilmesinden sonra karı-koca hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, hamilelerin doğumunu kolaylaştırmak için kullandıkları bir iğneyle çifti ayırabildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İtalya Porto Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (85)

murat:

biz boşuna demiyok bunlar köpek soyları. . :D

48
9
yanıtYanıtla
dinci:

Bu insanda Allahın yarattığı bir özellik.

yanıt0
yanıt0
ATAMER:

yahu ben bu çatışmayı sadece köpeklerde olur zannederdim acaba bunlarda it cinsi mi var

47
2
yanıtYanıtla
sultanım aydemir:

bunlar köpektende aşagı millet

yanıt0
yanıt0
CEYŞÜL İSLAM(İSLAMIN ASKERİ):

ŞU AN BU HABERİ OKUYAN BENİM GİBİ YÜZ MİLYON TÜRK İNSANI İLE 8 MİLYAR DÜNYA NÜFUSUNUN BEYNİNİ YIKADI DİNİNİ İMANINI TAAAA İÇERİSİNDEN SÖKÜP ATTI. İNSANI DİNİNDEN İMANINDAN ETMEK TEK GAYELERİ.

27
9
yanıtYanıtla
okan:

köpekler gibi kilitlenmişler

34
2
yanıtYanıtla
mert:

köpek gibi iş yaparlarsa olacakları o

yanıt0
yanıt0
..SERHAT LI..:

ÇOK MU MUHİM GEBERSİNLER ŞEREFSİZLER. . . . . . . . . . . .

22
14
yanıtYanıtla
tevfik:

kafasindan asagi sicak corba dokup iki tokat iki sirtina tekme atsalardi bu olay bukadar uzamazdi

30
5
yanıtYanıtla
yuh:

kadın kitlemiş abiii

31
2
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title