Haberler

Denizde Boğulan Kuzenler Son Yolculuklarına Birlikte Uğurlandı

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde dün serinlemek için girdikleri denizde boğularak hayatlarını kaybeden amca çocukları Samet (12) ve İshak Can Dilli (11) bugün son yolculuklarına birlikte uğurlandı.

Beşikdüzü İlçesi Adacık Mahallesi sahili okul altı mevkiinde serinlemek için girdikleri denizde boğularak can veren kuzenler için ikindi namazına müteakip Beşikdüzü Merkez Çakmak Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sonrasında kuzenlerin cenazeleri Yeşilköy Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenaze sırasında amca çocuklarının yakınları sinir kriz geçirdikleri gözlendi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşikdüzü Trabzon Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

ali olgun:

allah rahmet etsin mekanları cennet olsun.. bu yavrucukları aşırı poyraz olan ve çekme akıntısının da çok kuvvetli olduğu dün ve adacık ilkokulunun önündeki bu plajda sürekli çekme akıntısı olmakta her yıl 3-5 vatandaşın boğulduğu yerdir bura .. niçin böyle sert bir hava varken bu çocuklar başı boş bırakılıp büyükleri yanında değilken tek başlarına denize girmişlerdir. bu ihmal ve vebal kimdedir. aileler çok dikkat etsin sürekli aileleri yanlarında olmayan 7-14 yaşlarında çocuklar bu ve diğer plaja kaçarak denize giriyorlar.

3
2
yanıtYanıtla
Tuncay UZUNcimcime_dora@hotmail.com:

Merhaba oncelikle kardeslerimizin ALLAH mekanlarini cennet eylesin ailelerinede sabir versin. Tabiki bunlar anlimiza yazilan birer yazidir diyip olacagi varmis gibi sozlere kendimizi inandirmamaliyiz.Ben is sagligi ve guvenligi isi yapiyorum ve yaptigim isin calisan insanlar uzerinde birer duzen olusturup daha cok kaza ve olumleri onluyor insanlara vesile olmakta cok onemli ,okul alti ve besikduzunun bir cok kismikesiminde denize girdim nekadar yuzme bilsekte akinti,kramp, kriz vs. Bunlarin nezaman yasanilacagi bilinemez orasi bir isletmeyse 2 can kurtaran,gozetleme kulesi,kurtarma botu,buyuk kucuk icin seritlere ayrilmis dubali ip ve akintili zamanlarda deniz yasagi uygulamasi olmalidir. Bazi seylleri yapmak icin illaki insanlarimizin olmesi gerekmez kac can daha gitmelidir bunlarin duzenli olmasi icin artik insanlari dusunme vakti gelsin...

0
0
yanıtYanıtla
ali olgun:

sayın murat saka ben beşikdüzü limanda oturuyorum 24 saat gece gündüz sürekli ailesiz çocuklar denize girip türlü feşellikler yapıyorlar. o gün deniz süper akıntılı idi. ve adacık ilk okulunun altındaki plajda işletici yok her kişiye açık ve cankurtaransız.. yaş itibari ile çocukluktan çıkmamış çocukların ailesi ile olması gerekli yasal olarak. ailesi sabahtan sokaga atıp akşam da eve gelir diye bekler ise taputla gelir bu çocuklar. aile çocuğunu yasal sınıra kadar korumak zorunda kurumaz sa devlet yurtlarına versinler düzgün şekilde eğitim ve hayata atılım yapsınlar.

0
0
yanıtYanıtla
murat saka:

allah rahmet etsin .ali bey açıklamalarınızı esefle karşıladım bu durumda aileyi suçlamak abes suçlanacak biri varsa orayı işletenler bir cankurtaran alabilirlerdi bunun için kaç can daha gitmesi gerek allahın ilahi taktiri böyleymiş çocukta sınır yoktur.aksi halde hangi anne baba gönderir çocuğunu .ateş düştüğü yeri yakarmış rabbim ailesine dayanma gücü versin çok zor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title