Haberler

DenizBank'tan Devlet Katkılı Çeyiz Hesap avantajı

Güncelleme:

Geliştirdiği hizmet ve avantajlı ürünleri ile farklılaşan DenizBank, müşterilerinin yüzünü güldürecek çalışmalarını sürdürüyor.

Banka uygulamaya aldığı Çeyiz Hesap ile en az 3 yıl boyunca birikim yapan müşterilerine birikim tutarlarına ilave olarak %20'ye varan oranlarda devlet katkısı fırsatı sunuyor.

Yenilikçi hizmetleri ile sektöründe fark yaratan çalışmalara imza atan DenizBank müşterilerinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda mevduat ürün gamını genişletmeye devam ediyor. 18 Nisan itibari ile uygulamaya alınan DenizBank Çeyiz Hesabı ile kendi veya çocuğunun evliliği için birikim yapmak isteyenlere, birikim tutarlarına ilave olarak %20'ye varan oranlarda devlet katkısı ödemesi fırsatı sunuluyor.

Böylece en az 3 yıl boyunca Çeyiz Hesabına düzenli birikim yapan ve çeyiz hesap koşullarını sağlayan DenizBank müşterileri, evlilik tarihlerindeki birikim tutarına ilave olarak %20'ye varan oranlarda devlet katkısından faydalanabilecekler.

"Yenilikçi hizmetlerimizi müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz"

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, Çeyiz Hesabı hizmetleri ile ilgili olarak şunları söyledi; "DenizBank olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye ve beklentilerinin ötesinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda DenizBank'ta kendileri veya çocukları için Çeyiz Hesap açtıran müşterilerimize ister DenizBank kredi kartlarından, ister vadesiz mevduat hesaplarından verecekleri aylık veya üç aylık düzenli ödeme talimatıyla gelecekleri ve evlilikleri için düzenli birikim yapabilme ve aynı zamanda birikimlerini %12.50 faiz oranıyla değerlendirme fırsatı sunuyoruz. Müşterilerimize DenizBank'ta her zaman özel olduklarını hissettiriyor, onlara avantajlı koşullarda hizmet sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de yenilikçi çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title