Haberler

Denizbank'tan Çiftçilere Özel Kampanyalar

DenizBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla çiftçilere özel bir dizi kampanya sunuyor.

DenizBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla çiftçilere özel bir dizi kampanya sunuyor.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre tarım sektörüne sunduğu ürünler ile bu alanda özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan banka, tarımsal üreticinin yanında olmaya devam ediyor.

Banka, Dünya Çiftçiler Günü vesilesiyle hayata geçirdiği kampanyalar ile çiftçinin yüzünü güldürürken, Türkiye nüfusunun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarım alanına da katkı sağlamayı sürdürüyor.

Buna göre DenizBank, mayıs ayı boyunca sürecek kampanya kapsamında yüzde 100 kredilendirme imkanı ve 7 yıla varan vadelerle Traktör ve Tarımsal Ekipman Kredisi sunuyor.

Bunun yanı sıra Türk Traktör ile işbirliği gerçekleştiren banka, New Holland ve Case marka traktörlere özel yüzde 1,29 faiz oranı ile kredi imkanı da veriyor.

Üretici Kart sahibi çiftçiler tarımsal ekipman alımlarında 3 yıla varan vade ve hasatta ödeme avantajından da yararlanıyor.

Banka ayrıca tüm Üretici Kart müşterilerine mayıs ayı süresince akaryakıt dışı yapacakları ilk 2 bin 500 liralık alışverişlerine 100 lira, ikinci 2 bin 500 liralık alışverişlerine de 100 lira olmak üzere toplam 200 lira kazanma fırsatı sunuyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen kart sahibi üreticilerin harcamadan önce "KATIL" yazarak 3280'e SMS göndermeleri yeterli olacak.

DenizBank'ın mayıs ayında çiftçilere sunduğu bir başka önemli fırsat ise mevduata özel uyguladığı faiz oranı olacak.

Mayıs ayı boyunca ayrıca Denizbonus kredi kartına başvurup, başvuruları onaylanan çiftçilere, kartları ile 20 Haziran'a kadar en az bir işlem yapmaları halinde 1 Temmuz'da 40 lira Bonus yüklenecek.

"Her türlü tarımsal ihtiyacı karşılayabilecek geniş ürün yelpazemiz var"

Çiftçilerin sosyal hayatlarını da destekleyen projeler geliştirerek üreticinin yanında yer alan DenizBank, çiftçiler gününe özel uçurtma şenlikleri de düzenliyor.

DenizBank ayrıca tarım alanındaki çözümlerine bir yenisini daha ekleyerek üreticilere özel tasarladığı "Deniz'den Toprağa" facebook sayfasını uygulamaya aldı.

Banka sektörde ilk olma özelliğini taşıyan söz konusu platform ile çiftçilerin ürünlerini daha verimli yetiştirmeleri için tarımsal danışmanlık, hava durumu bilgileri, hibe ve destek haberleri ile hasat zamanlarında ürün fiyatlarıyla ilgili bilgilendirme yapmayı hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, tarım sektörünü en fazla destekleyen özel banka olarak uzun yıllardır üreticilerle aralarındaki ilişkiyi bankacı müşteri ilişkisinden öteye taşımayı hedeflediklerini bildirdi.

Bugün ulaşılan noktada 1 milyonu aşan müşterileri, 6,5 milyar liraya yaklaşan tarım kredileri ve özel bankalar arasında yüzde 30'u aşan pazar payları ile çalışmalarını büyük bir şevkle sürdürdüklerini aktaran Koçak, sahip oldukları vizyon, tarımın sadece üreticilerinin geçimlerini sağladıkları bir mecra değil, büyük bir ekonomik faaliyet alanı ve stratejik bir sektör olarak ele alınmasını kaçınılmaz kıldığını dile getirdi.

Koçak, tarımın finansmanı konusunda sadece Türkiye'de değil dünyada da en büyük know-how'a sahip bankalardan biri olduklarına işaret ederek, şunları da kaydetti:

"Her türlü tarımsal ihtiyacı karşılayabilecek geniş ürün yelpazemiz var. Bankamız bununla birlikte tarımın sadece finansman tarafıyla değil sosyal tarafı ile de yakından ilgilenen, çiftçilerimizin yüzünü güldürmek için çalışan bir banka. Bu işe başladığımız ilk günden bu yana amacımız çiftçilerimizin hayatlarına değer katabilmek. Türkiye'deki çiftçilerimiz için DenizBank olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bu özel gün vesilesiyle, tüm üreticilerimizin Dünya Çiftçiler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Çiftçiler Günü Burak Koçak Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title