Haberler

Deniz Yılmaz: "Tarih Yazmak İstiyoruz"

Bursaspor’un golcü oyuncusu Deniz Yılmaz, ligin 28. haftasında karşılaşacakları Beşiktaş mücadelesinde tarih yazmak istediklerini söyledi.

Bursaspor'un golcü oyuncusu Deniz Yılmaz, ligin 28. haftasında karşılaşacakları Beşiktaş mücadelesinde tarih yazmak istediklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın son haftalardaki formda ismi Deniz Yılmaz ile Senegal asıllı Fransız orta saha oyuncusu Ricardo Faty, kulübün teknoloji sponsoru Bimeks'in imza günü etkinliğine katıldı. Yoğun bir katılımın yaşandığı etkinlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan golcü oyuncu Deniz Yılmaz, "Bu hafta tarih yazmak istiyoruz. İnşallah da Allah nasip eder" dedi.

FATY: "TÜM GÜCÜMÜZLE ORAYA GİDİP, EN İYİ ŞEKİLDE OYNAYACAĞIZ"

Ricardo Faty ise, "Önemli ve zor bir maç olacak bizim için. Çünkü onlar son maçı kaybettiler. Aynı zamanda yeni statlarının da açılış maçı ama tüm gücümüzle oraya gidip, en iyi şekilde oynayacağız onlara karşı. Taraftarımızı da yanımızda görmek isterdik. Onun dışında yine tüm gücümüzle oynayarak, 4'üncü, 5'inci olmaya çalışacağız ve direkt olarak Avrupa'ya gitmeye çalışacağız" dedi.

"BENİM AÇIMDAN HAFTA SONU ÇOK İYİ BİR MAÇ OLMADI"

Kendi performansını da değerlendiren Faty, "Takıma bir şeyler katmaya çalışıyorum. Belki bu hafta sonu çok iyi bir maç olmadı benim açımdan ama her zaman daha iyi olmaya çalışıyorum. Önümüzde önemli maçlar var ve onlara da hazırlanmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

İmza günü etkinliğin de taraftarların ilgisinden memnun olduklarını ifade eden Faty, "Zannediyorum ki daha çok Deniz için geldiler. Şu anda Deniz sahanın yıldızı" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Deniz Yılmaz Bursaspor Beşiktaş Senegal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title