Haberler

Deniz Üzerindeki Ordu- Giresun Havalimanı'na İlgi Artıyor

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine yapılan ilk ve tek havalimanı olan Ordu- Giresun Havalimanı'nda açıldığı günden bugüne kadar 290 uçakla 37 bin 828 yolcunun seyahat ettiğini, uluslararası uçuşların da yıl sonu itibariyle başlayacağını söyledi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine yapılan ilk ve tek havalimanı olan Ordu- Giresun Havalimanı'nda açıldığı günden bugüne kadar 290 uçakla 37 bin 828 yolcunun seyahat ettiğini, uluslararası uçuşların da yıl sonu itibariyle başlayacağını söyledi.

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine yapılan ilk ve tek, dünyanın ise üçüncü havalimanı olan Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde inşa edilen, 22 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla resmi törenle hizmete açılan Ordu- Giresun Havalimanı'na ilgi her geçen gün artıyor. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, havalimanında uçuşların sorunsuz bir şekilde sürdürüldüğünü, eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Havalimanı'nda açıldığı günden beri şu ana kadar 290 uçakla 37 bin 828 yolcunun seyahat ettiğini vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, "Yılda 3 milyon yolcu kapasitesine sahip havalimanı Ordu ve Giresun'un gelişmesine önemli katkı sağlayacak. Yıl sonuna kadar uluslararası uçuşlara hazır hale gelecek havalimanına Almanya ve Arap aleminden ciddi turist bekliyoruz. Şuana kadar seyahat eden yolcu sayısı ve satılan bilet sayısına baktığımızda havalimanına ilginin her geçen gün arttığını görüyoruz. Her iki bölgemizin gelişmesine büyük katkısı olacak. Şuana kadar havalimanında 145 uçakla 19 bin 217 yolcu geldi, 145 uçakla 18 bin 611 yolcu gitti" dedi. - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Giresun Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500

Yorumlar (1)

Giresunlu Çepni:

sayın Vali, diğer havalimanlarına göre Ordu-Giresun Havalimanı''nın bilet fiyatlarının yüksek olmasından bahsetmemiş. kendisinin aldığı Vali maaşı sebebiyle bilet fiyatları yüksel gelmedi herhalde.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title