Haberler

    Deniz Türüç: Hangi Milli Takım Önce Ararsa Onu Seçeceğim

    Güncelleme:

    Kayserispor'un gurbetçi futbolcusu Deniz Türüç, milli takım ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hollanda veya Türkiye'den ilk kim beni ararsa o milli takımda oynayacağım." dedi.

    Kayserispor'un gurbetçi futbolcusu Deniz Türüç, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu. 24 yaşındaki hücum oyuncusu Deniz Türüç, kariyerinin en iyi sezonunu geçirdiğini belirterek, "Sezon sonundaki ilk hedefim Türkiye'de veya Hollanda'da büyük bir takıma transfer olmak. Artık o seviyelerde forma giymeye hazırım." ifadelerini kullandı.

    "KİM ÖNCE ARARSA O TAKIMDA OYNAYACAĞIM"

    Türkiye U23 takımında 1, Hollanda U21 takımında 2 maça çıkan Deniz Türüç, hangi ülkeyi tercih edeceğiyle ilgili olarak, "Kim beni ilk ararsa ona gideceğim. 5 yıl önce Hollanda Milli Takımı'ndan beni aradılar ve onları seçtim. Çünkü, Türk Milli Takımı için beni arayan kimse yoktu. Danny Blind beni aradı ama Türk Milli Takımı'nın hocası beni aramadı. Eğer her ikisi de beni isterse, bu benim için lüks olur. Ondan sonra hislerim ne derse onu tercih ederim. Ancak, şu an ne olur bilemiyorum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

    (Sporx)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Sergen Yalçın Kayserispor Hollanda Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title