Haberler

10 Aylık Bebek, Deniz Simidiyle Bir Kilometre Açığa Sürüklendi

Güncelleme:

Çanakkale'de ailesinin dalgınlığı ve poyrazın etkisiyle deniz simidiyle yaklaşık bir kilometre açığa sürüklenen 10 aylık bebek, kurtarıldı.

Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde, ailesinin dalgınlığı ve poyrazın etkisiyle deniz simidinde yaklaşık bir kilometre açığa sürüklenen 10 aylık bebek son anda kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Küçükkuyu Belediyesine ait halk plajına gelen Ilgın ailesinin 10 aylık bebekleri Melda Ilgın, "deniz simidi" olarak tabir edilen deniz oyuncağına yerleştirildikten sonra suya bırakıldı.

VATANDAŞIN ÇABALARI YETMEDİ, SAHİL GÜVENLİĞE HABER VERİLDİ

Ailesinin dalgınlığı ve poyrazın etkisiyle açığa sürüklenen ve kıyıdan uzaklaşan bebek, çevredekilerce kurtarılmaya çalışıldı. Vatandaşların çabaları sonuç vermeyince durum Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirildi.

KIYIDAN 1 KM AÇIKTA BULUNDU

Küçükkuyu rıhtımından yola çıkan "TCSG-8" botu, Yunanistan'ın Midilli Adası yönüne sürüklenen minik bebeğe, kıyıdan yaklaşık bir kilometre uzaklıkta ulaştı.

Bottan denize atlayan görevli tarafından kurtarılan bebek, karaya çıkarılıp ailesine teslim edildi.

Aile, minik Melda'yı yeniden kucaklarına almanın sevincini yaşadı. Bu sırada plajda bekleyen çok sayıda vatandaş, ekipleri alkışlayarak tebrik etti.

Kaynak: AA / Yaşam

Küçükkuyu Ayvacık Ilgın Bebek Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (92)

KUKmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

1 TURK DUNYAYA BEDELDIR BUYRUN BAKIN DAHA COCUGUNA SAHIP CIKAMIYOR BIR KURT ANNE OLSAYDI DEMEDINIZI BIRAKMAZDINIZ ALIN SIZE ASIL 1 TURK 1 TURK DUNYAYA BEDELDIR HA HAAAA

11
39
yanıtYanıtla
KUKmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ISTE BIR TURK DUNYA BEDEL DAHA COCUGA SAHIP CIKAMIYOR

31
4
yanıtYanıtla
YUZ BASImobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Öküz. Kadin TAM DAYAKLIKK

35
0
yanıtYanıtla
türkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Chp ile hdp yüzünden din diye birşey kalmadı chpliler açıktı şimdi kürt karılarıda açıldı açılım açılım derken kendilerini kaptırdılar üstlerini açtılar adeta yarış yapıyorlar

11
22
yanıtYanıtla
YaşarMobil-IOS:

Allah'ın mal Karısı....

27
5
yanıtYanıtla
fakir:

hiç mi kanuni işlem yapılmamış bu ramazan ayında bu anne? ve baba? için tam sopalık valla

30
0
yanıtYanıtla
EmlmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yok artik dalginlik nedir ya manyakmi bunlAr 1 km gidene kadar nerdesiniz lan siz. Insan o cocugu tekbasina denize birakirmi yaninda olmadan yaziklar olsun

27
1
yanıtYanıtla
sakinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

bu balinayı dövmeyecende kimi dövecen? bir çocuğa sahip çıkamıyo...

26
2
yanıtYanıtla
murat:

büyüyünce battal gazi olucak kesin. . . . şaka bir yana savcıları göreve çağırıyorum bu anne ve baba için gerekli ne cezaysa kesilmesi gerekiyor çok büyük bir şans bu bebeğin ölmeyişi

27
0
yanıtYanıtla
..:

SENİN GİBİ ANAYA BABAYA UMRUNDA DEĞİL SALAK KARI

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title