Haberler

Deniz Seki'ye Sanatçı Arkadaşlarından Moral Klibi

Cezaevinde tutuklu bulunan Deniz Seki'nin, yeni albümü için bestelediği "Hayat 2 Bilet" isimli şarkısına sanatçı arkadaşları moral klibi çekti. Çok sayıda ünlü sanatçının yer aldığı klip çekimleri, renkli görüntülere sahne oldu.

Uyuşturucu temin etmek suçuyla cezaevinde bulunan ünlü şarkıcı Deniz Seki için sanatçı dostları bir klip çekti. Hapse girmeden önce "İz" isimli bir albüm çıkartan Deniz Seki'ye sanatçı dostlarından destek geldi. Deniz Seki'ye moral olmak isteyen ünlü sanatçılar, sanatçının son albümünde bulunan "Hayat İki Bilet" şarkısı için klip çekti. Emel Müftüoğlu'nun da organize ettiği ve yönetmenliğini Deniz Seki'nin kardeşi Serdar Seki'nin yönetmenliğini yaptığı klipte Armağan Çağlayan, Berkay, Demet Akalın, Deniz Akkaya, Emel Müftüoğlu, Gülben Ergen, Hakan Altun, Işın Karaca, İskender Paydaş, Linet, Nihat Odabaşı, Nilgün Belgün, Oktay Kaynarca, Onur Baştürk, Ömür Gedik, Pınar Altuğ, Reyhan Karaca, Saba Tümer, Serdar Seki ve Yonca Evcimik yer aldı. Ünlü şarkıcının arkadaşlarının destek verdiği klip çekimleri renkli görüntülere sahne oldu.

Deniz Seki "Hayat 2 Bilet" şarkısını, " Hayat 2 Bilet, bu albüm için yaptığım ilk şarkı, o yüzden benim için çok özel. Düzenlemeler yapılırken İskender Paydaş, 'Şarkı Demirel söylemleri gibi başlıyor' diye takılmıştı. Bizim çok beğendiğimiz çok içimize sinen bir albüm oldu" cümleleriyle ifade etmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İskender Paydaş Emel Müftüoğlu Deniz Seki Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title