Haberler

Deniz Seki'nin Yeniden Yargılama Talebine Ret

6 yıl 3 ay hapis cezası onanan şarkıcı Deniz Seki hakkında bugün İnfaz Savcılığı'nca yakalama kararı çıkarılılmasının ardından bir kötü haber de İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nden geldi.

6 yıl 3 ay hapis cezası onanan şarkıcı Deniz Seki hakkında bugün İnfaz Savcılığı'nca yakalama kararı çıkarılılmasının ardından bir kötü haber de İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nden geldi. Mahkeme Seki'nin avukatı Naim Karakaya tarafından yargılama aşamasında adil yargılamanın ihlal edildiği, tanıkların dinlenmediği ve delilleri toplama taleplerinin reddedildiği gerekçesiyle yaptığı "Yeniden yargılama" talebinin reddine karar verdi.

3 YIL 6,5 AY DAHA CEZAEVİNDE YATACAK

Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasının ardından Deniz Seki'nin dosyasına bakmakla görevlendirilen İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi ise dün dosyayı İnfaz Savcılığı'na göndermişti. İnfaz Savcılığı da dosyayı inceledikten sonra, Deniz Seki hakkında cezası 3 yılın üzerinde olduğu için hakkında 'yakalama' kararı çıkardı. Yakalama kararı UYAP üzerinden Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi. İnfaz Kanunu kapsamında Deniz Seki, aldığı hapis cezasının 3'te 2'sini cezaevinde geçirecek. 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Seki, 4 yıl 2 ay cezaevinde kalacak. Ancak daha önce 7,5 ay cezaevinde yatan Seki'nin yattığı süre de 4 yıl 2 aydan düşülecek. Buna göre Seki 3 yıl 6,5 ay daha cezaevinde yatacak. Ancak Deniz Seki, cezaevinde geçireceği sürenin son 1 yılını da denetimli serbestlik kapsamında dışarıda geçirebilecek.

CT - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Naim Karakaya Deniz Seki İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title