Haberler

    Deniz Seki'nin Vefalı Aşkı Faruk Salman: Hapisten Çıkınca Evleneceğiz

    Güncelleme:

    Hapishanede zor günler geçiren Deniz Seki'nin her zaman yanında olan sevgilisi Faruk Salman, ilişkileri hakkındaki bilinmeyenleri ve tahliye sonrası planları ilk kez anlattı.

    Deniz Seki'nin tahliyesine aylar kala, ünlü sanatçının çocukluk aşkı ve sevgilisi Faruk Salman ilk kez konuştu. Deniz Seki'yi hiç yalnız bırakmadığını anlatan Salman, yaşadıkları zorlukları dile getirdi. Sevgilisinin 5 Haziran'da tahliye olacağını duyuran Salman, tahliye sonrası ilk işin evlilik hazırlıkları olacağını açıkladı.

    Deniz Seki'nin çocukluk aşkı olarak bilinen iş adamı Faruk Salman, henüz 22 yaşındayken ünlü şarkıcıyla tanıştı. Gençlik yıllarında evlenmeye hazırlanan çift, çeşitli sebeplerden sonra ayrılmıştı. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen ve sevgili olan Faruk Salman - Deniz Seki çiftinin arasına bu sefer hapis şoku girmişti.

    Medyada 'vefalı sevgili' lakabını alan Faruk Salman, hapishanedeki Deniz Seki ile ilişkisiyle ilgili bilinmeyenleri Hürriyet gazetesine anlattı. İşte o röportaj:

    'İÇERDE HER ŞEYDEN HABERİ OLUYOR, KISKANÇLIK YAPIYOR'

    ◊ Bütün kadınların hayalindeki erkek tipi bu... Sen dışarıda, o içeride, Deniz kıskanmıyor mu seni? Kadınlar böyle bir erkeğe ilgi gösterir diye...

    - İkiz yeğenlerim var. Alara ve Dilara. Bana sosyal medyada bir hesap açtılar. Bir baktım her gün çok sayıda arkadaşlık talepleri geliyor. Sonra ziyarete gittiğimde Deniz "Utanmıyor musun!" dedi. "Niye?" dedim. "Çok takipçin varmış, Facebook'u neden açtın?" dedi. Sonra bütün hesapları kapattım. Deniz içeride ama her şeyi öğreniyor. Ben dışarıya bile çıkmıyorum, evim-işyerim-çocuklar üçgeninde geçiyor hayatım...,

    ◊ İlişkilerde genelde kadınlar bekler ama sen Deniz'i hiç bırakmadın ve bekledin. Bu nasıl bir aşk da sana bekleme gücü veriyor?

    - Onsuz yemek yerken bile lokmalar boğazımda düğümleniyor. Ne ben onsuz ne de o bensiz yemek yerdi. Yanında çok huzur buluyordum. Onunla her şey bambaşka oluyordu.

    HER HAFTA GÖRÜŞMEYE GİDİYOR, GECELERİ CEZAEVİ KAPISINDA BEKLİYOR

    ◊ Deniz'in cezaevi süreci senin açından nasıl geçiyor? Her hafta gidiyor musun görmeye?

    - Her hafta kapalı görüşe gidiyorum. Bazı geceler daralıyorum evde, sanki ona bir şey olmuş gibi geliyor bana ve kalkıp cezaevine gidiyorum. Deniz iyi mi diye kapıdaki askerlerden bilgi almaya çalışıyorum. Hastaneye çıkan ambulans var mı diye soruyorum. Sonra bir gün Deniz de duymuş gece benim kapıya geldiğimi ve çok duygulanmış. Bayramlarda ve özel günlerde sadece birinci derece yakınları ziyaret edebiliyor. Ben gidemiyorum. Açık görüş ayda bir kere oluyor, o zaman yan yana gelebiliyoruz.


    O İDDİALARA YANIT: NEDEN EVLENMEDİLER?

    ◊ 2013 yılında nişanlandınız. Sonrasında neden evlenmediniz?

    - Ben evlenme teklif ettim ama Deniz kaçırdı fırsatı. Deniz'le ilişkimiz başlayınca çocuklarımla aramızda bazı sorunlar oldu. Bana biraz sitem ettiler. Bu da beni çok üzüyordu. Çocuklarıma çok düşkünümdür. Çocuklarımın annesi için de elimden geleni yapıyorum. Denizim o kadar güzel bir insan ki beni zorla çocuklarıma gönderiyordu. Aramız düzelsin diye. Hapisteyken evlenme teklif ettim. Ama o istemedi. Hatta çevresi de baskı yaptı çünkü kimse göremeyecekti. Düğün yapamayacaktık. O yüzden reddedildim.

    "İYİ VE KÖTÜ GÜN DOSTLARINI ANLADI"

    ◊ Görüş gününde neler konuşuyorsunuz?

    - Deniz'in yeni bir sayfa açması gerektiğini, yeni bir hayatımız olacağını konuşuyoruz.

    ◊ Sitem ettiği insanlar var mı?

    - Var. İyi ve kötü gün dostlarının kimler olduğunu anladı. Yanında olması gereken insanlar yanında olmadı. Ben de tanımış oldum.


    DENİZ SEKİ, İÇERDEYKEN SEVGİLİSİNE 3 ŞARKI YAPTI

    ◊ Deniz senin için şarkı yaptığını söylemişti bana. İçeride kaç şarkı yaptı?

    - Benim için 3 tane şarkı yaptı. Hatta birinin adını seninle paylaşayım. Şarkının adı "İyi ki Varsın". Bunun dışında da iki albüm çıkaracak kadar şarkı yaptı. Biliyor musun "Yük" şarkısının nakarat bölümünü 6 yıl boyunca tamamlayamamış. Ben hayatına girdikten sonra şarkının nakaratı tamamlandı.

    "ONU TUTUKLAYAN HAKİMLER FETÖ'DEN İÇERDE"

    ◊ Adalete olan inancın sarsıldı mı?

    - Sarsıldı. Deniz bunu hak etmedi. Boşu boşuna yattı. Deniz'e çok haksızlık yapıldığını tüm kamuoyu biliyor. Onu tutuklayan hakimler FETÖ'den şu anda içeride.

    ◊ Görüş sırasında Deniz keyifsizken onun moralini nasıl yükseltiyorsun? Var mı taktiklerin?

    - Zaten birbirimizi gördüğümüz zaman moralimiz yükseliyor. Sevgi olunca her şeyi tamamlıyor.

    ◊ Hiç kavga etmez misiniz?

    - Ederiz ama ben genelde attan alıyorum.

    ◊ Çocukların ilişkine nasıl bakıyor?

    - Kabullendiler.

    ◊ Bir insanın sevgilisiyle istediği zaman konuşamaması, dokunamaması çok zor. Nasıl alıştın bu duruma?

    - (Gözyaşlarıyla anlatıyor) İlk zamanlar çok zordu. Her yerde onu arıyordum. Nereye baksam onu görüyordum. Sanki nefesim gibiydi.
    Zamanla alışmaya başladım. Bu Deniz'e Allah'ın sınavı. Her şey Deniz için çok daha güzel olacak.

    ◊ Deniz'in ailesiyle aran nasıl, görüşüyor musunuz?

    - Tabii ki. Annesine gidip geliyorum. Kardeşleriyle de görüşüyoruz.


    'FİRARİYKEN 'ÇOCUKLARINI GÖRMELİSİN' DEDİ, YAKALANDI'

    ◊ 6 ay boyunca nasıl kaçtınız? Neler yaşadınız?

    Deniz bilmediğim bir numaradan beni aradı ve ilaçlarına ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de ilk o zaman yerini öğrendim. İlaçlarını götürüyordum. Zaman zaman ekmek, yiyecek götürüyordum. Seven insanın gözü kör oluyor. Benim tatmadığım bir duyguydu. Her şeyi göze almıştım. Firari olduğumuz dönemde Deniz'e zarar verir diye çocuklarımı bile görmemeyi düşünüyordum ama Deniz bunu asla kabul etmedi. "Çocuklarını göreceksin" dedi. Hatta bu yüzden yakalandı. Ziyaretine gittiğim bir gün çocuklarımın annesi ameliyat olmuştu ve bana "Çocuklarının yanında olmalısın, o çocuklarının annesi" dedi. Hastaneye gidip geldim ve yakalandık. Polis, Deniz'in etrafındaki herkesi çembere almıştı. Deniz istese yurtdışına kaçabilirdi. Her imkanı vardı. Ama gitmedi. Ben ona "Git, ben de arkandan geleceğim" dedim. Yine de gitmedi çünkü suçsuz olduğuna inanıyordu.

    "ÇIKAR ÇIKMAZ EVLENECEĞİZ"

    ◊ Ne zaman tahliye olacak?

    - 5 Haziran'da. Üç açık görüş kaldı.

    ◊ Tahliye olmasına dört ay kalmışken heyecan arttı mı?

    - Artmaz mı. Giderek artıyor. Özlem de artıyor. Onu koklamak, omzunda yatmak istiyorum. Deniz benim ruh ikizim. Birbirimizi tamamlıyoruz.

    ◊ Hapisten çıktığında ilk ne yapmak istiyor?

    - Deniz'in yaşadıkları kolay değil. Allah kimseyi dört duvara mahkum etmesin. Çıkınca onun istediği yerde 15 gün tatil yapacağız.

    ◊ Düğün planı var mı?

    - Çıkar çıkmaz evlenmeyi istiyorum... Merak etme düğün tarihini ilk sen öğreneceksin.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Faruk Salman Deniz Seki Hürriyet Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title