Haberler

Deniz Seki'nin İzi Bulundu!

Güncelleme:

Hapis cezası kesinleşen Deniz Seki'nin, Yunanistan'ın Mykonos adasında 5 bin euroya ev tuttuğu söyleniyor.

Uzun süredir aranan ve yargılandığı uyuşturucu davası kapsamında yeniden hapse girmesi kesinleşen Deniz Seki polisten kaçmaya devam ederken ortaya yeni bir iddia atıldı. 4 aydır kaçak olan Seki'nin nerede olduğu bilinmezken gelen istihbaratlar, ünlü şarkıcının Mykonos'ta olduğu yönünde.

''BODRUM'DAN MYKONOS'A GEÇİP EV ALDI''

Seki'nin Yunanistan'ın Mykonos adasında olduğu ve zaman zaman balkonda otururken görüldüğü birçok görgü tanığı tarafından doğrulandı. İddiaya göre Seki ilk olarak Bodrum'a oradan da Mykonos'a geçmiş. Adada 5 bin euroya ev kiralayan ve 4 aydır bir arkadaşı ile birlikte bu evde yaşayan Seki'nin dışarıya çıktığı zamanlarda tanınmamak için gözlük ve şapka taktığı da belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yunanistan Deniz Seki Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

HAKKI BABAKIRAR:

Deniz Seki AKP''ye üye olursa kurtulur, hiç işini bilmiyor bu kadın.

33
8
yanıtYanıtla
Tax:

Tüm dertleriniz bitti kadinla ugrasiyorsunuz.

8
18
yanıtYanıtla
GM:

DEVLET AFFETSİN AZİZ YILDIRIMI BİLE İÇERİ ALAMAYAN ADALET BUNU MU ALACAK PARASI OLAN HERKES ADALET ALABİLİR

21
4
yanıtYanıtla
moringen:

off super hatun bu ya

4
16
yanıtYanıtla
KÖROĞLU:

SANKİ SADECE BU KADIN VAR BU İŞİ YAPAN BU İŞİN AĞA BABALARINA NEDEN DOKUNAMIYORSUNUZ. BULDUNUZ GÜNDEM DEĞİŞTİRECEK BİRİNİ VURUN ABALIYA. ANAYASANIN 10. MADDESİNDE EŞİTLİKDEN BAHSEDER AMA ÜLKEMDE EŞİTSİZLİK OLARAK UYGULANIR DENİZİ SAVUNMUYORUM AMA DENİZE GELENE KADAR KİMLER VAR DAHA KİMLER ÖNCE BÜYÜKLERİ KURUTUN KÜÇÜKLER KENDİLİĞİNDEN KURUR

17
0
yanıtYanıtla
ferhat:

hiç gelme deniz yerind ben olsam bende kaçardım

12
4
yanıtYanıtla
HZ.ÖMERİN KILICI:

YOLSUZLUK YAPANLAR BU ÜLKEDE RAHAT GEZİYOR. BU KADIN NİYE RAHAT GEZMESİN.

14
2
yanıtYanıtla
iyilik:

kınamak kötü ama hatırlayın yarışmacı bayhana neler demişti hatırladınızmı ilahi adalet. . . rabbim yar vede yardımcısı olsun. . .

13
2
yanıtYanıtla
sercan:

CUMHURİYET KADINIYIM DİYE HÖYKÜRÜYORDUN DENİZ ? BU ÜLKEDE EN AHLAKSIZLAR VE ZALİMLER CUMHURİYET VE ATATÜRK ARDINA GİZLENENLER

9
5
yanıtYanıtla
suat:

deniz kullandiysa kendine kullanmis bu ne hapis cezasi ticaretini yapmamisya

5
7
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title