Haberler

Deniz Seki Mahkumların Hayatını Anlatan Kitap Çıkaracak

Güncelleme:

Cezaevinde bulunan ünlü sanatçının menajeri Özgür Aras, katıldığı bir programda Seki'nin kitap yazdığını ve yakında çıkacağını açıkladı.

Cezaevinde bulunan Deniz Seki için menajeri Özgür Aras, Periscope'dan canlı olarak yayınlanan Hadi Be programında çok özel açıklamalar yaptı.

"BUNLARI HAKETMEDİ"

Yaklaşık 7 aydır tutuklu bulunan ünlü sanatçının hapishanede neler yaptığını anlatan Aras, Seki'nin hapishanede olmasına isyan ettiğini belirterek onun bu yaşananları hak etmediğini söyledi.

"KİTABINI ÇIKARMAYA HAZIRLANIYOR"

Deniz Seki'nin şarkı söylemeyi, konser vermeyi ve sahnede olmayı özlediğini anlatan Aras, ünlü sanatçının mahkumların hayatını ve anılarını konu alan bir kitap yazdığını hatta kitabın tamamlandığını ve yakında çıkacağını anlattı.Aras, Seki'nin son olarak şiirler yazmaya başladığını belirtti.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Özgür Aras Deniz Seki Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (50)

firuzan:

zamanında ben hayatımda hata yapmış bir insan değilim diye havalanıyordun ondan sonra hatalar peş peşe geldi büyük konuşma deniz hanım ölüm gibi hatanında ne zaman bulacağını bilemeyiz.

10
1
yanıtYanıtla
HatiMobil-IOS:

Hahaha bi kitapi eksiktii! Önce nasil evli kocalar ayartilir onun hakinda bi kitap yazsin...

9
1
yanıtYanıtla
S.EmobilWeb@haberler.com:

İnsanları kınamayın lütfen....evet hata yapmıştır...onu ve onun gibi hata yapan kişileri, kazanmayı düşünmek erdemliktir. Kutsal kitabımız kuranı kerim de de c.c yeri vardır. Saygılarımla

9
1
yanıtYanıtla
ADANALI TAMER:

SEN DEGILMIYDIN YILLAR ONCE BAYHAN A ADAM OLDÜREN KISI SANATCI OLAMAZ DIYEN . BAK ALLAHIN ADELETINE BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK LAF ETME DERLER AMA SEN KAC KISIYI ZEHIRLEDIN .

8
0
yanıtYanıtla
tarsus1923:

bunun kitabını alanlar uyşturu kullanan genclerin ahını alır

7
1
yanıtYanıtla
canısı:

uyanık!yattığı yerden para kazanıcak. . . .

7
1
yanıtYanıtla
gafletten uyanalım. HepimizzzmobilWeb@haberler.com:

Zehirlediği hayatların dramını kitaplaştırsın. Daha hayırlı olur

7
0
yanıtYanıtla
türkmen:

OYLAR AKP YE

1
6
yanıtYanıtla
FTL SİMON:

Yüzünde ki nur gitmiş hala konuşuyo. . Kitap yazacağına 2 rekat namaz kıl Allah''ta sana biraz acısın rahmet etsin. . .

2
4
yanıtYanıtla
cikilota:

bu kariya hastayim ben yaa

0
6
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title