Haberler

Deniz Seki Klip Hazırlayan Arkadaşlarına Mesaj Yolladı

Güncelleme:

Cezaevinde olan ünlü şarkıcı, sanatçı dostlarının kendisine moral olsun diye hazırladığı klip için teşekkür ederek, her izlediğinde ağladığını belirtti.

Deniz Seki, kendisini hapishanede yalnız bırakmayan hayranları ve dostlarına teşekkür mesajı yolladı.

"ÇOK KIYMETLİSİNİZ"

Ünlü şarkıcı, hayranlarına, "Mektuplarınız geliyor çok mutlu oluyorum. Herkese tek tek cevap veremesem de her kelimenizin, her cümlenizin kalbimdeki yerini ve değerini hissettiğimi ve çok kıymetli olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Şarkılarımı özgürce söyleyebildiğim günlerde buluşmak ümidiyle, sizi çok seviyorum" diye seslendi.

"NE GÜZEL DOSTLAR BİRİKTİRMİŞİM"

Seki, kendisine moral olsun diye son albümünde yer alan "Hayat İki Bilet" adlı şarkısına klip çeken, aralarında Gülben Ergen, Demet Akalın, Işın Karaca, Oktay Kaynarca'nın olduğu sanatçı dostlarına ise teşekkür etti: "Ne güzel dostlar biriktirmişim bu hayatta, hepsine müteşekkirim. Klibi her izlediğimde ağlıyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Deniz Seki Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

alim:

uyuşturucu gibi çirken bir işe bulaşıyor ve bunu hergün gündeme getiren ahlaksız medayyı kınıyorum

6
3
yanıtYanıtla
KARAGÜMRÜKÜZ:

BIR ÜZÜLDÜK BIR ÜZÜLDÜK SORMAYIN! ARKADASLARLA NÖBETLESE AGLADIK SABAHA KADAR! DENIZ BU CEZAYI'''' SEKI SEKI'''' BITIRECEK. .

2
7
yanıtYanıtla
BEDIRHAN:

Bu uyusturucu saticisinin haberlerini yapmayin artik

8
1
yanıtYanıtla
TubamobilWeb@haberler.com:

Bu kadinida hic sevmiyorum ya. Cok sukur hak yerini buldu layık oldugu yerde.

5
1
yanıtYanıtla
peri:

Bu kadinin haberlerini gormek istemiyorum. Sanki bosu bosuna icerde yatiyor. Acinssi dokunakli arsbesk arabesk yorumlar. Kardesim bir suc isledin sen cezasini cekiyorsun o kadar. Sen ve senin gibilerden korusun yaradanim cocuklarimizi ne kadar guzel bir orneksin bu ulkenin iftaar edilecek sahane sanatcisi. . . . .

4
1
yanıtYanıtla
BİRİ:

YILLARDIR SUÇLULARI SUÇLU GÖRMEYİP KADER MAHKUMU DEDİLER, BU GİBİLER YÜZÜNÜZDEN ARTTI BU SUÇLAR. SANKİ ORASI Bİ KUYU, GEÇERKEN AYAKLARI TAKILIP DÜŞTÜLER, ONLARA YAZIK DİYE DİYE BİZE YAZIK OLUYOR.

4
0
yanıtYanıtla
muratMobil-ANDROID:

diğer operatör lerin bir liraya verdiği hizmeti beş liraya verirsen olacağı buydu. Üzülmedim ki daha kötü olsunlar.

3
1
yanıtYanıtla
TGB:

DENİZİM. . . TÜRKİYEDE DÖNEN OKADAR GAYRİMEŞRU, FAİLİMEÇHUL, HIRSIZLIKLAR, ARSIZLIKLAR VE YAŞANAN DAHA BİLMEDİĞİMİZ BASINA SIZDIRILMAYAN NİCE OLAYLAR DÖNERKEN İKİ COCO ÇEKTİN DİYE SANA YAPILANI HAKSIZLIK OLARAK GÖRÜYORUM. . DİLERİM EN KISA ZAMANDA ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞURSUN. SENİ ÇOK SEVİYORUZ. . .

2
1
yanıtYanıtla
CANSIN ECE:

yıllar önce kendisinin de jüri üyesi olduğu bir yarışma programında CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ BİRİYLE AYNI ORTAMDA BULUNAMAM demişti. Allahın sopası yok işte

3
0
yanıtYanıtla
FehimeMobil-IOS:

Türkiyede. Hiç bunun kadar suç işleyen yokmu herkesi bu gün Alıp yarın bırakıyorlar türkiyenin en suçlusu denizmi. Ona sabır diliyorum ve onu çok seviyorum üretken insan

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title