Haberler

Deniz Seki Hakkında Bomba İddia

Güncelleme:

Yunanistan'a kaçtığı söylenen Deniz Seki, 'İz' isimli albümünün ikinci klibini çekmek için yönetmen Deniz Akel'i yanına çağırdı.

Mayıs ayında hakkında yakalama kararı çıkan Deniz Seki, o dönemden beri kayıplara karıştı. Seki'nin Yunanistan'ın popüler adalarından Mykonos'ta bir ev kiraladığı ve Kaçak hayatını burada sürdürdüğü konuşuluyor.

İKİNCİ KLİP İÇİN KOLLARI SIVADI

Seki, cephesinden yeni haber geldi. 'İz' isimli albümünü geçtiğimiz haftalarda piyasaya süren Deniz Seki, ikinci klibi için kolları sıvadı. Ünlü popçu, klibini saklandığı Yunanistan'da çekecek. Ünlü popçunun bunun için yönetmen Deniz Akel'i ortak dostları aracılığıyla yanına çağırdığı söyleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Deniz Akel Yunanistan Deniz Seki Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (12)

rüstem:

size ne Deniz Seki''den içeri girince ne olacak? Boyunuz mu uzayacak

5
19
yanıtYanıtla
REMZİ:

ARKADAŞ KAÇTIYSA OZAMAN KLİBİNİ OYNATMASINLAR BU ÜLKEDE

17
2
yanıtYanıtla
BOSS:

Bu bagimliyi bi bulamadilar gitti arkadas bu nasil is ya ilgilenen yok

10
6
yanıtYanıtla
sebahattin karatay:

çok komik isteseler saniyede bulurlar var bir iş

13
2
yanıtYanıtla
hakan:

ettiğini çekecek yıllar önce popstar yarışmasında jüri iken büyük bir sözle hakaret etmişti ordaki yarışmacılardan birine evet katilden popstar olamazmış şimdi kendi halini düşünsün aşalık kadın kendini beğenmiş bagımlıysa satıyordur insan zehirliyordur yaptıysada cezasını ceksin. kaçak nereye kadar gidecek ecevit affımı bekliyor. zehir taciri.

12
0
yanıtYanıtla
BUZZZ:

BENCE HİÇBİR KANAL BUNUN ÇEKTİĞİ KLİPLERİ YAYINLAMAMALI VİDEO İZLEME SİTELERİDE KLİPLERİNİ VE ŞARKILARINI YAYINLAMAMALI SONUÇTA BÖYLE YAPARAK ONUN KAÇMASINA YARDIM EDİYORLAR KADINA GÖZ GÖRE GÖRE PARA KAZANDIRIYOLAR

10
2
yanıtYanıtla
güllü:

kaçtıysa klibini oynatmasın diyenler, hırsızlar yargılansın da diyebiliyorlar mı çok merak ediyorum. çok adaletlisiniz bakıyorum da.

8
1
yanıtYanıtla
FIKRI YAMAN:

ABİ HABERİN NEYİ BOMBA, BİZENE NE DENİZDEN SEKİDEN.

7
0
yanıtYanıtla
ersin:

yakında alırlar açık vermeye başlar. bingoooo

4
1
yanıtYanıtla
Almanyali_66:

Pes yani. . . Türk Milleti böyle bir konuda bile BIRLIK sergiliyemiyorsunuz. MILLET olarak Boykott edin. . . TÜRKIYE olarak Boykott edin. Bu sarkilari kime söylüyor ? Klibleri kime cekiyor ? Yapmayin etmeyin yahu. Nerde BIRLIK ve BERABERLIK. Nerde Milliyetci Ruhunuz ? Farkindamisiniz bilmem ama dagiliyorsunuz. Cok yazik

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title