Haberler

Deniz Seki: Dua Edip Zikir Çekiyorum

Güncelleme:

Suçsuz olduğu için kaçtığını ve günah keçisi ilan edildiğini ziyaretine gelen CHPli Veli Ağbaba'ya anlatan Seki, cezaevinde bol bol dua edip zikir çektiğini de söyledi.

Uyuşturucu ticareti nedeniyle tutuklanarak cezaevine giren sanatçı Deniz Seki, kendisini ziyaret eden milletvekiline çarpıcı açıklamalar yaptı.

"DUA EDİP, ZİKİR ÇEKİYORUM"

CHP Cezaevi Komisyonu üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba geçen hafta Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevinde bulunan Seki'yi ziyaret etti. Ağbaba, ünlü şarkıcının 24 kişilik memur koğuşunda 14 kişiyle birlikte kaldığını belirtti. Suçsuz olduğunu bildiği için kaçtığını ve kendisinin günah keçisi ilan edildiğini milletvekiline anlatan Seki, cezaevinde bol bol dua edip zikir çektiğini söyledi.

"SADECE BİR KEZ KULLANDIM"

Ağbaba Seki'nin şu sözlerini aktardı: "Bir hata ettim, cahillik ettim sadece bir kez kullandım. Ama asla ticaretini yapmadım. Perşembe günleri annemi arıyorum. 10 dakikalık telefon görüşmesi iznimiz var. 5 dakikasında karşılıklı ağlıyor, sonraki 5 dakikada konuşabiliyoruz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Veli Ağbaba Deniz Seki Bakırköy Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

sinan kara:

buraya eleştiri yapan herkes çok aşşağılık dünya da herkes hata yapabilir bu insana özgü bir şey hanginiz tertemiz ve günahsızsınız da onu Allah gibi yargılıyorsunuz sigara içenler uyuşturucu kullanmıyor mu ben hayatım da sigara ve içki dahi kullanmış birisi değilim ama her tür madde bağımlılık yapan madde uyuşturucudur buna kahve ve çay bile dahil kadın kullandım ama satmıyorum satmadım diyor kaldı ki satsa bile alan almazsın zorlamı silah zoruyla mı satmış kendini zehirlemek isteyen her türlü zehirler ve bunu kafasına koymuştur bence suç o madde kullanan yada satan değil O MADDELERİ ÜRETEN LER ! onları yakalasınlar kullanan yada teşvik edene cezalar verilsin o kadın boşu bouşana hapis yatıyor ister katılın ister katılmayın

5
64
yanıtYanıtla
ali:

kendini basın önünde acındırıp mahkemede cezadan yırtmayı planlıyor heralde

9
4
yanıtYanıtla
QWERTY:

ACITASYON YAPMA ÇEK CEZANI ZİKİRİNİ MÜSLÜM GÜNDÜZLE ÇEKERSİN

6
6
yanıtYanıtla
murat:

ulan insanın arkasindan kötü konusmayın kadın zor durumda yapmıssa yapmıs kullanmıssa kullanmıstır neden insanı hemen kötülüyorsunuz hiçmi şarkısını dinlemediniz eşlik etmediniz birazda olsa saygılı olun

6
5
yanıtYanıtla
hakan:

Bol bol dua edip zikir çekip ve birde başını kapatırsan dışarı çıkıp yeniden yargılanabilirsin.

8
2
yanıtYanıtla
alper:

yeter be bu kadini haber yapip durmayin

9
1
yanıtYanıtla
hilal:

bu chp de her yerden çıkıyor. nerde boş beleş iş var orda

6
3
yanıtYanıtla
HATİCE:

NE ALA İÇERİ GİRİNCE ALLAH ALLAH , DIŞARI ÇIKINCA YALLAH YALLAH buda iyiyimiş YARADANI DARDA DEGİL HER ZAMAN ANACAKSIN

7
1
yanıtYanıtla
türkoğlu...Mobil-ANDROID:

iNSANLAR HATA YAPABİLİR HEPİMİZİN YANLIŞLARI OLMUSDUR..ALLAH YARDIMCISI OLSUN DENİZ SEKİ NIN ...BU ÜLKEDE POLİSDEN YARGIDAN ÖNCE ALLAH NE DERSE O OLUR O HEPİMİZDEN DAHA IYI.BİLİR HAKLIYI HAKSIZI...

8
0
yanıtYanıtla
memoli:

simdiye kadar esrar cekiyodun iceri girince zıkir cekiyoo cek yavrum ceeek daha cok cekersın ınşallah

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title